Facebook Pixel

Begagnad iPhone 8 64GB Guld

Funktionstestad & Fabriksåterställd
Olåst, fungerar på alla operatörer.
60 dagars garanti.
14-dagars Ångerrätt
Begagnad iPhone 8 64GB

Läs mer om vår gradering, klicka här

Ej i lager

Begagnad iPhone 8  till kanonpris, bra för miljön och plånboke. iPhone 8 kommer i en snygg glaskonstruktion med rundade kanter, är utrustad med ett avancerat A11 Bionic chip, 4,7” Retina HD-skärm gör att du får en klarare och färgrikare display. Den har även en vatten- och dammsäker konstruktion och 12 Mpx kamera för perfekta bilder i även svag belysning.

Varje telefonmodell har en A, B eller C klassning, läs mer om klassificering nedan. Välj mellan olika färger och klasser.

Oavsett skick så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och har 60 dagarsgaranti. 

Telefonen sälj utan tillbehör, glöm därför inte att lägga till det nedan!

  • Batteriet är funktionstestat med Apples mjukvara och har godkänt kapacitet.
  • Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd.
  • Olåst, fungerar på alla operatörer.
  • 60 dagars garanti.
  • Begagnad iPhone 8 64GB
  • Välj mellan Grade A, B & C

Grades och skick på begagnade iPhone

När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis:

”Begagnad iPhone 8 64GB Grade A” eller ”Begagnad iPhone 8 64GB Bra skick”

Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användingen. Garantin gäller dock ej fel som ytrepåverkan, vattenskada eller tappskada.

Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket:

(A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken.

(A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor. 

(B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor på chassit. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter.

(A/B) = skicket kan vara mellan A och B

(C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt. 

Spara pengar - välj en begagnad iPhone 8

Vill du ha råd med häftig revolutionerande teknik och samtidigt kunna gå på bio och åka på semester i sommar? Då är det här rätt alternativ för dig. Genom att köpa en bättre begagnad iPhone 8 så sparar du pengar som du kan göra massor med annat roligt för.

Apple iPhone 8

Det här är en iPhone utöver det vanliga. Utgåvan är tillverkad i en klassisk glasdesign som verkligen är en fröjd för ögat. Dessutom är den tekniskt unik på många sätt med ett avancerat A11 Bionic Chip. Skärmen är tålig och tillverkat i ett material som kan hantera både fukt och damm. Det är en Retina-skärm som har HD-kvalitet.

Kameran och telefonens andra funktioner lever också upp till dina förväntningar. Med den här telefonen har du möjlighet att dokumentera allt runt dig med 12Mpx-upplösning. Den främre kameran går inte heller av för hackor, den ger dig bilder med 7Mpx-upplösning. Ljudet är också något utöver det vanliga. Iphone 8 är den första i sitt slag när det kommer till avancerad stereoteknik och möjlighet att se på film och lyssna på musik med ett riktigt bra ljud. På samma sätt snappar den upp ljud bra när du spelar in egna filmer.

Varför köpa en begagnad iphone hos iXpress?


Våra experter testar och betygsätter alla våra produkter efter ett helt säkert system. På det här sättet kan du känna dig trygg med ditt köp hos oss redan innan telefonen når dig. Utöver det får du alltid 60 dagars funktionsgaranti och 14 dagars öppet köp när du väljer att beställa en begagnad iPhone 8 från oss. Telefonen är funktionstestad enligt konstens alla regler och den är helt fabriksåterställd. Utöver det är den olåst så du kan välja vilket abonnemang du vill och på det viset tjäna en hacka till genom att välja det perfekta valet för dig.
Mer information
SKUi864GLK
ModelliPhone 8
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone 8 64GB Guld
Your Rating