Facebook Pixel

Begagnad iPhone 7 Plus 32GB Rosa Grade B

3 199 kr

 Funktionstestad och fabriksåterställd.

 Olåst, fungerar på alla operatörer.

 60 dagars garanti.

 14-dagars Ångerrätt

 Begagnad iPhone 7 Plus 32GB

Läs vår gradering guide

Ej i lager

iPhone 7 Plus förbättrar dramatiskt de viktigaste aspekterna av iPhone-upplevelsen. Den introducerar avancerade nya kamerasystem. Den bästa prestanda och batteritid någonsin på en iPhone. Uppslukande stereohögtalare. Den ljusaste, mest färgstarka iPhone-skärmen. Stänk och vattenbeständighet. Och det ser lika kraftfull ut som det är.  

iPhone 7 Plus når en ny nivå av innovation och precision. Skåpet är plaskat och vattentåligt. Startknappen är helt nyutvecklad. Och med en ny unibody-design som är smidig att beröra känns iPhone 7 Plus lika fantastiskt som det ser ut. Med sin hela kapsling omutvecklad är iPhone 7 Plus den allra första vattentåliga iPhone. Så nu är du skyddad som aldrig tidigare mot spill, stänk och till och med damm. Hem-knappen på iPhone 7 Plus är en avancerad solid-state-knapp designad för att vara hållbar, responsiv och tryckkänslig. 

Varje telefonmodell har en A, B eller C klassning, läs mer om klassificering nedan. Välj mellan olika färger och klasser.

Oavsett skick så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och har 60 dagars garanti. 

Telefonen sälj utan tillbehör, glöm därför inte att köpa till!

  • Batteriet är funktionstestat med Apples mjukvara och har godkänt kapacitet.
  • Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd.
  • Olåst, fungerar på alla operatörer.
  • 60 dagars garanti.
  • Begagnad iPhone 7 Plus 32GB
  • Välj mellan Grade A, B & C

Grades och skick på begagnade iPhone

När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis:

”Begagnad iPhone 7 Plus 32GB Grade A” eller ”Begagnad iPhone 7 Plus 32GB Bra skick”

Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användingen. Garantin gäller dock ej fel som ytrepåverkan, vattenskada eller tappskada.

Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket:

(A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken.

(A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor. 

(B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor på chassit. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter.

(A/B) = skicket kan vara mellan A och B

(C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt. 

Begagnad iPhone 7 plus 32GB med en stor skärm och bra kamera. 

I iPhone 7 Plus 32GB finner du en kamera med dubbla linser som ger dig riktigt bra möjligheter att zooma. Det är dock inte bara kameran som är riktigt bra. Du får dessutom en större skärm än föregångaren hade, mer minne, och ett rejält batteri med stor kapacitet. Både storleken och vikten blir tyngre än hos föregångaren men det bidrar till att telefonen ligger bättre i handen och sett till de fördelar telefonen ger är lite mer tyngd en mycket liten nackdel.

Apple har även i den här telefonen använt sig av en tryckkänslig skärm. Ett hårdare tryck på en ikon ger utökad information, förhandsvisningar av sajter och olika snabbgenvägar. Det finns också en läsare för fingeravtryck i telefonens hemknapp och du kan enkelt komma åt dina appar med mera utan att ange lösenord eller låsa upp telefonen.

Om du gillar att titta på film i telefonen kan du också ta del av högtalarna som i iPhone 7 Plus 32GB sitter på både ovansidan och botten av telefonen. När mobilen ligger horisontellt och bilden fyller hela skärmen uppnås en tydlig stereoljudseffekt. Det slår förstås inte ljudet i hörlurar, men det blir betydligt bättre. Det kan dock vara bra att komma ihåg att vanliga 3.5 mm hörlurar inte fungerar utan en speciell adapter.

Varför köpa en begagnad telefon?

Här hos oss på pcxpress kan du få en begagnad telefon i gott skick till en bråkdel av det pris du får betala för en ny. Alla telefoner återställs helt och funktionstestas innan de säljs. Som köpare får du också 60 dagars garanti och support efter ditt köp. Genom att köpa en begagnad mobil gör du både din plånbok och miljön en stor tjänst. Du behöver inte heller oroa dig för att telefonen ska vara låst till någon viss operatör. Alla våra telefoner är helt olåsta och fungerar med alla operatörer.

Mer information
SKUi7P32RSMB
ModelliPhone 7 Plus
Val av skickKlass B - Bra Skick
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone 7 Plus 32GB Rosa Grade B
Your Rating