Facebook Pixel

Begagnad iPhone 7 Plus 256GB Silver

Funktionstestad & Fabriksåterställd
Olåst, fungerar på alla operatörer.
60 dagars garanti.
14-dagars Ångerrätt
Begagnad iPhone 7 Plus 256GB

Läs mer om vår gradering

Ej i lager

Begagnad iPhone 7 Plus med enorma 256GB minne

Apple iPhone 7 Plus är en fantastisk och mångsidig mobiltelefon fylld med fantastiska funktioner. Oavsett om du ska använda telefonen för att fotografera, spela spel eller bara för att hålla kontakten med nära och kära. 

Apple iPhone 7 Plus är en mobiltelefon som utstrålar lite extra lyx, inte enbart för dess eleganta kombination av glas och metall utan även för sina funktioner. iPhone 7 Plus är utrustad med en 5,5-tums Retina HD-skärm med stort färgomfång, en 12 MP-kamera med video i 4K och optisk bildstabilisering samt A10 Fusion-chip för en hög prestanda. iPhone 7 Plus är stänk-, vatten- och dammavvisande och levereras med världens mest avancerade mobila operativsystem och en uppslukande stereohögtalare. Detta är en begagnad iPhone 7 Plus den har precis som alla våra mobiltelefoner genomgått våra funktionstester och är fabriksåterställd. 

Många förbättrade funktioner i iPhone 7 Plus

Kamera 
Apple har lyckats göra iPhone till en av de populäraste kamerorna i världen. Och nu har de lyckats förbättra kameran ännu mer. iPhone 7 Plus har en optisk bildstabilisering, bländare på ƒ/1,8 och ett objektiv med sex element. Resultatet av dessa förbättringar blir att du kan ta ännu bättre bilder och filmer, även när ljuset inte är på din sida. Den är även utrustad med nya mer avancerade kamerafunktioner. Det stora färgomfånget är en av dessa förbättringar, det gör att dina bilder får en levande känsla. 

Skillnaden från iPhone 7 och iPhone 7 Plus kamera är 2x optiskt zoomomfång och en tele kamera. 

Framkameran på iPhone 7 Plus har inte bara blivit uppgraderad med en bättre upplösning utan även ett större färgomfång. Tack vare detta kan du ännu bättre selfies och du behöver inte ora dig för i vilket ljus du tar dina selfies i, Varför? För Retina Flash matchar ljuset i din omgivning så att alla färger och hudtoner ser naturliga ut. 

Skärm 
Skärmen är kanske det viktigaste på en mobiltelefon, det är här allt du gör syns och väcks till liv. Det är här du ser de magiska bilder du lyckats fotografera, läser meddelande och scrollar igenom dina sociala medier. iPhone 7 Plus har en 5,5" Retina HD-skärm som stöder ett enormt stort färgomfång, faktiskt samma färgomfång som används inom filmbranschen. 

Med anledning av detta färgomfång kan iPhone 7 Plus-skärmen visa upp färger som duger för en biograf. Det innebär också att flera olika färgnyanser kan användas i bilder det i sin tur leder till att bilderna ser mer naturtrogna ut. 

Prestanda 
iPhone 7 Plus är utrustad med ett av de snabbaste chippen en smartphone någonsin blivit utrustat med. Det är både effektivare och snabbare än de tidigare iPhone-modellerna. Anledningen till dess snabbhet och effektivitet är det nya A10 Fusion-chippet som automatiskt ökar processorkraften när det krävs. Chippet gör även att tidigare batterikrävande uppgifter inte kräver samma batterikapacitet längre och tack vare det får din iPhone 7 Plus en längre batteritid. 

Övriga funktioner

  • 256GB internt minne 
  • Snabbare 4G LTE-anslutning med upp till 450 Mbps överföringshastighet 
  • Nano SIM kortplats 
  • Fingeravtrycksläsare. 
  • Quad-LED True Tone blixt 
  • 4K 2160p/30 fps video, Full HD 1080p/60 fps video, HD slow-motion 240 fps video 
  • Bluetooth 4.2 och one-touch NFC ihopkoppling 
  • Lightning-port för laddning, datasynkronisering och ljudutgång 

Om våra begagnade telefoner

Varje telefon har en A, B eller C klassning, läs mer om klassificering i vår graderings guide. Välj mellan olika färger och klasser i vår webbshop. Oavsett skick på mobiler, är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och har 60 dagars garanti. Telefonen säljes utan tillbehör!   

- Batteriet funktionstestat med toppbelastning kapacitet   

- Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd   

- Olåst, fungerar på alla operatörer   

- 60 dagars garanti  

Grades och skick på begagnade iPhone

När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis: 

”Begagnad iPhone 7 Plus 256GB Grade A” eller ”Begagnad iPhone 7 Plus 256GB Bra skick” 

Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användningen. Garantin gäller dock ej fel som yttrepåverkan, vattenskada eller tappskada. 

Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket: 

(A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken. 

(A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor.  

(B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor på chassit. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter. 

(A/B) = skicket kan vara mellan A och B 

(C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt.  

Oavsett skick så är alla komponenter i mobiltelefonerna likvärdiga, fullt fungerande och har 60 dagarsgaranti. Telefonen säljes utan tillbehör, glöm därför inte att lägga till det! 

Varför köpa en begagnad iPhone hos iXpress?

Våra experter testar och betygsätter alla våra produkter efter ett helt säkert system. På det här sättet kan du känna dig trygg med ditt köp hos oss redan innan telefonen når dig. Utöver det får du alltid 60 dagars funktionsgaranti och 14 dagars öppet köp när du väljer att beställa en begagnad iPhone 8 från oss. Telefonen är funktionstestad enligt konstens alla regler och den är helt fabriksåterställd. Utöver det är den olåst så du kan välja vilket abonnemang du vill och på det viset tjäna en hacka till genom att välja det perfekta valet för dig. 

Mer information
SKUi7P256SLK
ModelliPhone 7 Plus
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone 7 Plus 256GB Silver
Your Rating