Facebook Pixel

Begagnad iPhone 7 Plus 128GB Svart Grade A

3 699 kr
Funktionstestad & Fabriksåterställd
Olåst, fungerar på alla operatörer.
60 dagars garanti.
14-dagars Ångerrätt
Begagnad iPhone 7 Plus 128GB

Läs mer om vår gradering

Ej i lager

iPhone 7 Plus förbättrar dramatiskt de viktigaste aspekterna av iPhone-upplevelsen. Den introducerar avancerade nya kamerasystem. Den bästa prestanda och batteritid någonsin på en iPhone. Uppslukande stereohögtalare. Den ljusaste, mest färgstarka iPhone-skärmen. Stänk och vattenbeständighet. Och det ser lika kraftfull ut som det är.  

iPhone 7 Plus når en ny nivå av innovation och precision. Skåpet är plaskat och vattentåligt. Startknappen är helt nyutvecklad. Och med en ny unibody-design som är smidig att beröra känns iPhone 7 Plus lika fantastiskt som det ser ut. Med sin hela kapsling omutvecklad är iPhone 7 Plus den allra första vattentåliga iPhone. Så nu är du skyddad som aldrig tidigare mot spill, stänk och till och med damm. Hem-knappen på iPhone 7 Plus är en avancerad solid-state-knapp designad för att vara hållbar, responsiv och tryckkänslig. 

Begagnad iPhone 7 plus 128GB en prisvärd telefon som har allt. Välj mellan olika färger och klasser.

Spara pengar genom att köpa en Begagnad iPhone 7 plus 128GB! Det kan vara väldigt lönsamt att satsa på en begagnad iphone istället för en ny. Dessutom sparar du också på miljön. Vi säljer iPhone och andra toppmärken till riktigt låga priser. Varför inte köpa en billig mobiltelefon i present till någon du tycker om? Hos oss kan du handla tryggt och säkert. Varje telefon har en A, B eller C klassning, vår klassificering här. Brett sortiment med många olika modeller och färger! 

Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd. Vi lämnar 60 dagars uppstartsgaranti. Säljs endast telefon utan tillbehör.

  • Batteriet funktionstestat med godkänd kapacitet.
  • Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd.
  • Olåst, fungerar på alla operatörer.
  • 60 dagars garanti.
  • Begagnad iPhone 7 plus 128GB
  • Grade A, B & C

Grades och skick på begagnade iPhone

När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis:

”Begagnad iPhone 7 plus 128GB Grade A” eller ”Begagnad iPhone 7 plus 128GB Bra skick”

Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användingen. Garantin gäller dock ej fel som ytrepåverkan, vattenskada eller tappskada.

Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket:

(A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken.

(A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor. 

(B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor på chassit. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter.

(A/B) = skicket kan vara mellan A och B

(C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt. 

Mer information
SKUi7P128BLMA
ModelliPhone 7 Plus
Val av skickKlass A - Mycket bra skick
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone 7 Plus 128GB Svart Grade A
Your Rating