Facebook Pixel

Begagnad iPhone 7 128GB Svart Grade C

1 999 kr
Funktionstestad & Fabriksåterställd
Olåst, fungerar på alla operatörer.
60 dagars garanti.
14-dagars Ångerrätt
Begagnad iPhone 7 128GB

Läs mer om vår gradering

Ej i lager

iPhone 7 förbättrar dramatiskt de viktigaste aspekterna av iPhone-upplevelsen. Den introducerar avancerade nya kamerasystem. Den bästa prestanda och batteritid någonsin på en iPhone. Uppslukande stereohögtalare. Den ljusaste, mest färgstarka iPhone-skärmen. Stänk och vattenbeständighet. Och den ser lika kraftfull ut som den är. Det här är iPhone 7. Denna iPhone har testats helt och är i gott skick. 

Varje telefon har en A, B eller C klassning, läs mer om klassificering nedan. Välj mellan olika färger och klasser.

Oavsett skick så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och har 60 dagarsgaranti. 

Telefonen sälj utan tillbehör, glöm därför inte att lägga till det nedan!

  • Batteriet funktionstestat med godkänd kapacitet.
  • Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd.
  • Olåst, fungerar på alla operatörer.
  • 60 dagars garanti.
  • Begagnad iPhone 7 128GB
  • Grade A, B & C

Grades och skick på begagnade iPhone

När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis:

”Begagnad iPhone 7 128GB Grade A” eller ”Begagnad iPhone 7 128GB Bra skick”

Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användingen. Garantin gäller dock ej fel som ytrepåverkan, vattenskada eller tappskada.

Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket:

(A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken.

(A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor. 

(B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor på chassit. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter.

(A/B) = skicket kan vara mellan A och B

(C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt. 

Begagnad iPhone 7 128GB är ett prisvärt val

Söker du en riktigt bra mobiltelefon med ett stort lagringsutrymme? Då ska du absolut överväga en iPhone 7 med 128 GB minne. Det här är en riktigt vass telefon på många sätt. Den baseras på en mycket snabb processor som ser till att allt från spelande till filmtittande går som en dans utan irriterande störningar och laggande. Telefonens operativsystem, iOS 12, är en av världens mest avancerade operativsystem för mobiltelefoner. Den stora skärmen (Retina) på 4,7 tum är en mästare på att visa HD-innehåll, vilket innebär att det är en fröjd att titta på dina favoritfilmer eller serier. Telefonens hemknapp har dessutom blivit snabbare och mer tryckkänslig än på tidigare modeller, vilket ökar användarvänligheten.

Kamerorna som är inbyggda i iPhone 7 är perfekta för dig som gillar att ta bilder; oavsett om det handlar om fartfyllda selfies med vännerna eller vackra panoramabilder på semesterresmålet. Här har du 12 MP till förfogande (7 MP med funktionen Retina Flash för frontkameran) och eftersom kamerorna hanterar ljus på ett fantastiskt sätt blir resultatet toppen varje gång. Dessutom kan du filma i 4K-kvalitet, samt garantera en god skärpa m.m. genom den inbyggda optiska bildstabiliseringen och många andra användbara funktioner.

En iPhone 7 128 GB kan du köpa begagnad hos iXpress. Det finns flera olika fördelar med detta; till att börja med gynnar du miljön genom återanvändning - samtidigt som du är snäll mot plånboken, eftersom du har pengar att tjäna på att köpa begagnat. Samtliga telefoner återställs och testas noga innan de säljs vidare, vilket är tryggt för dig som kund. Om det trots allt skulle uppstå några problem med produkten ger vi dig som kund självklart support.

Mer information
SKUi7128BLMC
ModelliPhone 7
Val av skickKlass C - Okej Skick
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone 7 128GB Svart Grade C
Your Rating