Facebook Pixel

Begagnad iPhone 7 128GB Guld Grade B

1 699 kr
Funktionstestad & Fabriksåterställd
Olåst, fungerar på alla operatörer.
60 dagars garanti.
14-dagars Ångerrätt
Begagnad Samsung S10 Plus 128GB

Läs mer om vår gradering

Ej i lager

Begagnad iPhone 7 128 GB Guld 

Apple iPhone  7 är en fantastisk och mångsidig mobiltelefon fylld med fantastiska funktioner. Oavsett om du ska använda telefonen för att fotografera, spela spel eller bara för att hålla kontakten med nära och kära. 

Apple iPhone 7 [ skriv in version och färg] är en mobiltelefon som utstrålar lite extra lyx, inte enbart för dess eleganta kombination av glas och metall utan även för sina funktioner. iPhone 7 är utrustad med en 4,7-tums Retina HD-skärm med stort färgomfång, en 12 MP-kamera med video i 4K och optisk bildstabilisering samt A10 Fusion-chip för en hög prestanda. iPhone 7 är stänk-, vatten- och dammavvisande och levereras med världens mest avancerade mobila operativsystem och en uppslukande stereohögtalare. Detta är en begagnad iPhone 7 den har precis som alla våra mobiltelefoner genomgått våra funktionstester och är fabriksåterställd. 

Många förbättrade funktioner i iPhone 7

Kamera 
Apple har lyckats göra iPhone till en av de populäraste kamerorna i världen. Och nu har de lyckats förbättra kameran ännu mer. Kameran i iPhone 7 har en optisk bildstabilisering, bländare på ƒ/1,8 och ett objektiv med sex element. Resultatet av dessa förbättringar blir att du kan ta ännu bättre bilder och filmer, även när ljuset inte är på din sida. Den är även utrustad med nya mer avancerade kamerafunktioner. Det stora färgomfånget är en av dessa förbättringar, det gör att dina bilder får en levande känsla. 

Framkameran på iPhone 7 har inte bara blivit uppgraderad med en bättre upplösning utan även ett större färgomfång. Tack vare detta kan du ännu bättre selfies och du behöver inte ora dig för i vilket ljus du tar dina selfies i, Varför? För Retina Flash matchar ljuset i din omgivning så att alla färger och hudtoner ser naturliga ut. 

Skärm 
Skärmen är kanske det viktigaste på en mobiltelefon, det är här allt du gör syns och väcks till liv. Det är här du ser de magiska bilder du lyckats fotografera, läser meddelande och scrollar igenom dina sociala medier. iPhone 7 har en 4,7" Retina HD-skärm som stöder ett enormt stort färgomfång, faktiskt samma färgomfång som används inom filmbranschen. 

Med anledning av detta färgomfång kan iPhone 7-skärmen visa upp färger som duger för en biograf. Det innebär också att flera olika färgnyanser kan användas i bilder det i sin tur leder till att bilderna ser mer naturtrogna ut. 

Prestanda 
iPhone 7 är utrustad med ett av de snabbaste chippen en smartphone någonsin blivit utrustat med. Det är både effektivare och snabbare än de tidigare iPhone-modellerna. Anledningen till dess snabbhet och effektivitet är det nya A10 Fusion-chippet som automatiskt ökar processorkraften när det krävs. Chippet gör även att tidigare batterikrävande uppgifter inte kräver samma batterikapacitet längre och tack vare det får din iPhone 7 en längre batteritid. 

Övriga funktioner

  • - 128 GB internt minne 
  • - Snabbare 4G LTE-anslutning med upp till 450 Mbps överföringshastighet 
  • - Nano SIM kortplats 
  • - Fingeravtrycksläsare. 
  • - Quad-LED True Tone blixt 
  • - 4K 2160p/30 fps video, Full HD 1080p/60 fps video, HD slow-motion 240 fps video 
  • - Bluetooth 4.2 och one-touch NFC ihopkoppling 
  • - Lightning-port för laddning, datasynkronisering och ljudutgång 

Telefonens skick 

När du köper en begagnad iPhone 7 kan du också välja om du vill sätta utseendet i fokus eller om det bara är en extremt billig telefon du är ute efter. Här graderas telefonerna efter deras utseende och skick. Telefoner i nyskick utan repor graderas med A+, och graderingen C har fler repor men de kostar å andra sida inte speciellt mycket. Alla telefoner fungerar likvärdigt och det är bara utseendet som bedöms. 

Oavsett skick så är alla komponenter i mobiltelefonerna likvärdiga, fullt fungerande och har 60 dagarsgaranti. Telefonen säljes utan tillbehör, glöm därför inte att lägga till det! 


Mer information
SKUi7128GLB
ModelliPhone 7
Val av skickKlass B - Bra Skick
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone 7 128GB Guld Grade B
Your Rating