Facebook Pixel

Begagnad iPhone 13 Pro Max 128GB Blå Grade A

7 299 kr

Funktionstestad & Fabriksåterställd
Olåst, fungerar på alla operatörer (SIM)
Funktionsgaranti ingår
14-dagars Ångerrätt
USB Laddningskabel ingår
Begagnad iPhone 13 Pro Max

Läs mer om vår gradering, klicka här

I lager (1-2 dagars lev.)

PRESTANDA 

Vad kan vara bättre än en den galet snabba och kraftfulla iPhone 13 Pro? Låt oss presentera dig för iPhone 13 Pro Max från iXpress. Denna modell rymmer A15 Bionic-chipet, Apples snabbaste chip som någonsin placerats i en iPhone. Prestandan är inte bara otrolig på iPhone 13 Pro Max, utan den möjliggör också lång och kraftfull batteritid med nästan 2 dagars juice. Det är maximal hastighet med mindre belastning på batteriet för att hjälpa dig att få ut det mesta av din iPhone. 

SKÄRM 

Från att titta på foton till spel på vägen, iPhone 13 Pro Max levererar otroliga bilder och grafik på en riktigt vacker skärm. Den har en 6,7" Super Retina XDR-skärm med ProMotion-teknik, en ny funktion som ger en mycket mer flytande animering till skärmen. Denna skärm innehåller också HDR, True Tone, bred färg och haptisk beröringsteknik för att få bilder till liv med verklighetstrogen färg och djup. Det råder ingen tvekan om det - iPhone 13 Pro Max är ett bra val för alla som vill få ut det absolut mesta av telefonens skärm. 

KAMERA 

För foto- och videoälskare kommer iPhone 13 Pro Max med Apples största kamerauppgradering hittills. Denna modell innehåller ett teleobjektiv, bred lins och ultrabred lins med 3x optisk zoom och ett förbättrat nattläge. Makrofotografering görs möjligen med det nya ultrabreda objektivet, så att du kan komma så nära ditt fotomotiv som 2 cm utan att förlora detaljer. IPhone 13 Pro Max gjordes för att hjälpa till att fånga detaljerade och levande foton även i miljöer med svagt ljus. 

ANDRA FUNKTIONER 

Om du fortfarande inte är övertygad om iPhone 13 Pro Max kommer du bli det efter att du dyker in i  de dussintals andra otroliga uppgraderingar. Denna modell innehåller redigeringsprogram ProRes och Dolby Vision för alla dina videobehov. IPhone 13 Pro Max är också upp till 25% ljusare i utomhusljus än tidigare modeller och har 5G-nätverkskompatibilitet. Innan du rusar till din operatör, kolla in vårt lager! iXpress har iPhone 13 Pro Max för upp till 40% mindre än detaljhandelspriset. Börja din smarta shopping idag. 

Mer information
SKUi13PM128BLA
ModelliPhone 13 Pro Max
Val av skickKlass A - Mycket bra skick
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone 13 Pro Max 128GB Blå Grade A
Your Rating