Facebook Pixel

Begagnad iPhone 13 128GB Blå Grade A

4 999 kr

Funktionstestad & Fabriksåterställd
Olåst, fungerar på alla operatörer.
Funktionsgaranti ingår.
14-dagars Ångerrätt
USB Laddningskabel ingår
Begagnad iPhone 13

Läs mer om vår gradering, klicka här

I lager (1-2 dagars lev.)

PRESTANDA 

Snygg, omdesignad, intelligent och bäst av allt, vansinnigt snabb. Apple iPhone 13 är "it" -telefonen för 2021 av en anledning. Denna modell har ett moderniserat A15-chip som säkert kommer att slå av dina strumpor när det gäller hastighet och prestanda. IPhone 13 är noterad för att vara nästan 50% snabbare än konkurrenterna och är en bra idé om du vill uppgradera till en allsidig toppnivåsmartphone. Den har också otrolig batteritid med upp till 17 timmars videouppspelning och trådlösa laddningsfunktioner. 

SKÄRM 

I likhet med dess spektakulära prestanda är iPhone 13-skärmen också ganska imponerande. Den 5,4-tums Super Retina XDR-skärmen har HDR, True Tone och bred färgteknik med haptisk tuff och ökad ljusstyrka. Super Retina XDR-tekniken möjliggör superskarp bild, samtidigt som den också har exakt färgnoggrannhet. IPhone 13 från iXpress är ett bra val för alla som gillar en uppslukande foto- och videoupplevelse. Ärligt talat, vem skulle inte tycka om det? 

KAMERA 

En av de mest anmärkningsvärda uppgraderingarna för iPhone 13 är dess nya kamerasystem. Apple skalade ner från tre till två bakåtvända kameralinser, men det betyder inte att iPhone 13 saknar kamerakvalitet. Den nya Ultra Wide-kameran kan ta in mer detaljer ur mörka foton, medan den nya breda kameran fångar nästan 50% mer ljus. För videoälskare har iPhone 13 ett helt nytt filmläge som möjliggör rackfokus vid fotografering. 

ANDRA FUNKTIONER 

Om du inte redan är såld är iPhone 13 proppad med en mängd andra spännande nya eller uppgraderade funktioner. Den nya funktionen Fotografiska stilar gör att kameran kan komma ihåg vilka färger som ska stängas av eller öka i dina foton. Denna modell är också kompatibel med MagSafe-tillbehör och har flera inbyggda appar för att komma igång. iXpress har certifierade renoverade iPhone 13-modeller som hjälper dig att uppgradera din gamla iPhone för en bråkdel av detaljhandelspriset. Bläddra i vårt lager och ta en affär idag! 

 

Mer information
SKUi13128BLA
ModelliPhone 13
Val av skickKlass A - Mycket bra skick
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone 13 128GB Blå Grade A
Your Rating
Vi hittade andra produkter du kanske gillar!