Facebook Pixel

Begagnad iPhone 12 Mini 128GB Svart Grade A

4 799 kr

Funktionstestad & Fabriksåterställd
Olåst, fungerar på alla operatörer.
Funktionsgaranti ingår.
14-dagars Ångerrätt.
USB Laddningskabel ingår.
Begagnad iPhone 12 Mini.

Läs mer om vår gradering, klicka här

iPhone 12 mini tar utvecklingen ett steg längre med supersnabbt 5G och A14 Bionic, det snabbaste chippet i en smartphone. Nytt system med dubbla kameror. Och en kristallklar Super Retina XDR-skärm där du kan se allt in i minsta detalj. 

I lager (1-2 dagars lev.)

Nya Iphone 12 Mini  

iPhone 12 tar utvecklingen ett steg längre med supersnabbt 5G och A14 Bionic, det snabbaste chippet i en smartphone. Nytt system med dubbla kameror. Och en kristallklar Super Retina XDR-skärm där du kan se allt in i minsta detalj. 

Bekanta dig med iPhone 12. 

iPhone 12. Ljusstark 6,1-tums Super Retina XDR-skärm. Ceramic Shield med fyra gånger bättre skydd mot tappskador. Suveräna bilder i svagt ljus med nattläge på alla kameror. Inspelning, redigering och uppspelning av video i biokvalitet med Dolby Vision. Ett kraftfullt A14 Bionic-chip. Redo för 5G. Och nya MagSafe-tillbehör, som är enkla att sätta fast och ger snabbare trådlös laddning.4 Roligt, smidigt och oumbärligt. 


Prestanda
 

Redo för freaky snabb hastighet? IPhone 12 är redo för dig. Den här modellen innehåller A14 Bionic-chip, det hittills mest kraftfulla chipet. Detta chippet ger en helt ny nivå av intelligens till Neural Engine. Inte nog med att iPhone 12 har det snabbaste chipet - den har också 5G-kompatibilitet. Om din operatör erbjuder 5G-nätverk kan du dra nytta av detta otroliga nya tillskott. Om du letar efter den snabbaste telefonen som är tillgänglig är iPhone 12 från iXpress ett bra val. 

 

iPhone 12 Skärm 

Den nya skärmen på iPhone 12 är parallell med sin otroliga hastighet. Den här modellen har en vacker 6,1 ”Super Retina XDR-skärm som kommer att förändra allt du kände till om telefonskärmar. Pixeldensiteten är betydligt högre än i någon tidigare telefon och har imponerande färgnoggrannhet. Apple gick från LCD till OLED med iPhone 12-modellerna och avger mer ljus från varje pixel. Detta innebär att även ditt ljusaste innehåll nu kommer att se ljusare ut och tvärtom med något mörkt. Den nya skärmen är inrymd i en ny design, som är 11% tunnare, 15% mindre och 16% lättare. 

 

iPhone 12 kamera 

Som med varje nytt tillskott i Apples sortiment är iPhone 12 komplett med en omdesignad kamerainställning som tar exceptionella foton och video. Den dubbla 12MP-kamerasystemet innehåller två linser: en ultrabred och bred lins. Dessa linser inkluderar alla iPhone-fotograferingsinställningar vi älskar, inklusive men inte begränsat till stående läge, True Tone-teknik, panoramafotografering, nattläge, Smart HDR 3 och mer. Det senaste tillskottet till kameran är time-lapse-funktionen för nattläge för videoinspelning, och det är så fantastiskt som det låter. 

 

Andra funktioner  

Om du behöver mer övertalning för att uppgradera till iPhone 12 finns det massor av nya funktioner som gör den nya modellen värt pengarna. Den inbyggda MagSafe-tekniken gör det enklare än någonsin att magnetiskt ansluta tillbehör, laddare och mer. IPhone 12 har också uppgraderat motstånd mot spill och stänk, Dolby Vision-videoinspelningsteknik och inkluderar den helt nya iOS14. Varför inte spara ännu mer på den otroliga iPhone 12 genom att köpa en från iXpress? Vi har ett stort lager tillgängligt till en bråkdel av priset och handplockas åt dig. Börja spara idag! Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd. Vi lämnar 60 dagars garanti.


Vad som ingår:


  • Batteriet funktionstestat med godkänd kapacitet.
  • Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd.
  • Olåst, fungerar på alla operatörer.
  • 60 dagars garanti.
  • USB-laddningskabel ingår.
  • Hörlurar ingår ej.

Grades Och Skick På Telefoner


När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis:


”Grade A” Eller ”Bra Skick”


Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket:

(A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken.

(A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor. 

(B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter.

(C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt. 

Mer information
SKUi12M128BKA
ModelliPhone 12 Mini
Val av skickKlass A - Mycket bra skick
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone 12 Mini 128GB Svart Grade A
Your Rating