Facebook Pixel

Begagnad iPhone 11 Pro 256GB Midnattsgrön Grade A

3 799 kr

Funktionstestad & Fabriksåterställd
Olåst, fungerar på alla operatörer (SIM)
Funktionsgaranti ingår
14-dagars Ångerrätt
USB Laddningskabel ingår
Begagnad iPhone 11 Pro

Läs mer om vår gradering, klicka här

I lager (1-2 dagars lev.)

Öppna ögonen och upplev världens skönhet från ett nytt perspektiv med iPhone 11 Pro och dess skärm på 5,8 tum. Telefonen kommer med ett snabbt chip, avancerad teknik, smidig drift och innovativa funktioner. Dessutom om du köper en begagnad iPhone 11 Pro från iXpress är du snäll både mot din plånbok och miljön. 

5,8" Liquid Retina LCD-skärm  

A13 Bionic CPU  

12 MP trippelkamerasystem  

Prestanda 

Kallad en av de mest prisvärda iPhones som någonsin släppts, iPhone 11 har nästan allt du behöver förpackat i en snygg design och till en bråkdel av priset. Prestandan i den här modellen är jämförbar med Pro- och Pro Max-modellerna med det freaky snabba A13 Bionic-chipet. Hoppa fram och tillbaka mellan appar och funktioner med lätthet, strömma videor utan problem och skärpa dina spelfärdigheter med den helt nya Apple Arcade. Denna modell är utrustad med iOS 13, en viktig programuppdatering som inkluderar en helt moderniserad Photos-app och ett mörkt visningsläge. Allt detta kan användas och njutas av en kraftfull batteriladdning hela dagen.  

Skärm  

Oavsett om du tittar på ditt nya favoritprogram eller scrollar i dina flöden, levererar skärmen på iPhone 11. Denna modell har en 5,8 tums Liquid Retina HD-skärm, något större än iPhone XS men med jämförbart färgomfång och rörelse. Gå in och ut ur olika belysningsmiljöer och upplev magin som är True Tone, en automatisk justering för färg- och skärmintensitet baserat på din omgivning. LCD Multi-Touch-skärmen på iPhone 11 låter dig styra alla funktioner på telefonen med enkla fingergester, och den är toppad med en fingeravtrycksbeständig beläggning för minskade antal fettfläckar.  

Kamera 

I iPhone 11 pro får du hela tre olika linser som tillsammans låter dig ta mer detaljerade bilder och videor än du kunnat drömma om. iPhone 11 Pro har en vidvinkellins, en ultravidvinkellins och en telelins med nattläge. Telelinsen har en bländare på 2,0, vidvinkellinsen har en bländare på 1,8 och ultravidvinkellinsen har en bländare på 2,4. De tre linserna kompletterar varandra optimalt. De gör att du kan ta bilder med din smartphone du aldrig kunnat drömma om tidigare. Dubbel optisk bildstabilisering är inbyggd i iPhone 11 Pro, vilket är ytterligare en bidragande faktor till att dina bilder blir helt fantastiska. 

Andra funktioner  

iPhone 11 uppgraderade foto- och videoapparna för att du enkelt ska kunna redigera bilder eller videor direkt från din telefon, och det omdesignade glaset gör det till en av de tåligaste modellerna hittills. Stänk-, damm- och vattenmotståndet uppgraderas också på iPhone 11. Face ID gör det svårare än någonsin för inkräktare att låsa upp din telefon, och du kan ladda din telefon snabbt och enkelt tack vare dess trådlösa Qi-funktion. En begagnad iPhone 11 Pro har allt du kan behöva och mer, och den finns tillgänglig hos oss på iXpress för en bråkdel av orginalpriset 

Om våra telefoner 

Varje telefon har en A, B eller C klassning, läs mer om klassificering i vår graderings guide. Välj mellan olika färger och klasser i vår webbshop. Oavsett skick på mobiler, är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och har 60 dagars garanti. Telefonen säljes utan tillbehör! 

  • - Batteriet funktionstestat med toppbelastning kapacitet 
  • - Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd 
  • - Olåst, fungerar på alla operatörer 
  • - 60 dagars garanti 
Mer information
SKUi11P256GRA
ModelliPhone 11 Pro
Val av skickKlass A - Mycket bra skick
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone 11 Pro 256GB Midnattsgrön Grade A
Your Rating