Facebook Pixel

Begagnad iPhone 11 128GB Svart Grade A

3 799 kr

Funktionstestad & Fabriksåterställd
Olåst, fungerar på alla operatörer (SIM)
Funktionsgaranti ingår
14-dagars Ångerrätt
USB Laddningskabel ingår
Begagnad iPhone 11

Läs mer om vår gradering, klicka här

I lager (1-2 dagars lev.)

Öppna ögonen och upplev världens skönhet från ett nytt perspektiv med iPhone 11 och dess skärm på 6.1 tum. Telefonen kommer med ett snabbt chip, avancerad teknik, smidig drift och innovativa funktioner.  

6.1" Liquid Retina LCD-skärm  

A13 Bionic CPU  

12 MP dubbelkamerasystem  

Prestanda 

Kallad en av de mest prisvärda iPhones som någonsin släppts, iPhone 11 har nästan allt du behöver förpackat i en snygg design och till en bråkdel av priset. Prestandan i den här modellen är jämförbar med Pro- och Pro Max-modellerna med det freaky snabba A13 Bionic-chipet. Hoppa fram och tillbaka mellan appar och funktioner med lätthet, strömma videor utan problem och skärpa dina spelfärdigheter med den helt nya Apple Arcade. Denna modell är utrustad med iOS 13, en viktig programuppdatering som inkluderar en helt moderniserad Photos-app och ett mörkt visningsläge. Allt detta kan användas och njutas av en kraftfull batteriladdning hela dagen.  

Skärm  

Oavsett om du tittar på ditt nya favoritprogram eller scrollar i dina flöden, levererar skärmen på iPhone 11. Denna modell har en 6,1 tums Liquid Retina HD-skärm, något större än iPhone XS men med jämförbart färgomfång och rörelse. Gå in och ut ur olika belysningsmiljöer och upplev magin som är True Tone, en automatisk justering för färg- och skärmintensitet baserat på din omgivning. LCD Multi-Touch-skärmen på iPhone 11 låter dig styra alla funktioner på telefonen med enkla fingergester, och den är toppad med en fingeravtrycksbeständig beläggning för minskade antal fettfläckar.  

Kamera 

Den här telefonen gör det ganska svårt att ta ett dåligt foto, oavsett vad din fotograferingsupplevelse är. iPhone 11 har en helt ny 120-graders ultravidvinkelobjektiv för att ta filmbilder med ett enda knapptryck. Detta ingår i den nya ultrabreda 12-MP-kameralinsen, samma huvudkamera som modellerna iPhone Pro och iPhone Pro Max har. Ta fantastiska porträtt på studionivå i det populära porträttläget med TrueDepth-funktionen, välj de många bilder som tagits i HDR- och burstlägen, glöm skakiga bilder och video med optisk bildstabilisering och filma i ren 4K-video på iPhone 11.  

Andra funktioner  

iPhone 11 uppgraderade foto- och videoapparna för att du enkelt ska kunna redigera bilder eller videor direkt från din telefon, och det omdesignade glaset gör det till en av de tåligaste modellerna hittills. Stänk-, damm- och vattenmotståndet uppgraderas också på iPhone 11. Face ID gör det svårare än någonsin för inkräktare att låsa upp din telefon, och du kan ladda din telefon snabbt och enkelt tack vare dess trådlösa Qi-funktion. iPhone 11 har allt du kan behöva och mer, och den finns tillgänglig hos oss på iXpress för en bråkdel av orginalpriset.  

Om våra telefoner 

Varje telefon har en A, B eller C klassning, läs mer om klassificering i vår graderings guide. Välj mellan olika färger och klasser i vår webbshop. Oavsett skick på mobiler, är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och har 60 dagars garanti. Telefonen säljes utan tillbehör! 

  • Batteriet funktionstestat med toppbelastning kapacitet 
  • Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd 
  • Olåst, fungerar på alla operatörer 
  • 60 dagars garanti 

 

Mer information
SKUi11128BKA
ModelliPhone 11
Val av skickKlass A - Mycket bra skick
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone 11 128GB Svart Grade A
Your Rating