Facebook Pixel

Batteri för iPhone 6S Plus AAA Kvalité

199 kr
Batteri för iPhone 6S Plus AAA Kvalité
I lager (1-2 dagars lev.)

Batteri till iPhone 6S Plus

Om batteritiden på din iPhone 6S+ har börjat bli riktigt dålig är det hög tid att byta ut det. För bästa resultat bör du använda högkvalitativa, väl testade komponenter såsom detta batteri, och dessutom kan du spara pengar genom att genomföra batteribytet själv.

Byt batteriet själv

Vi har allting du behöver för att byta batteriet hemma och online kan du lätt hitta tydliga instruktioner för hur du ska göra. Du behöver alltså inte gå igenom mödan att hitta en reparatör eller betala skjortan hos Apple, utan kan ha det hela gjort samma eftermiddag som batteriet kommer med posten. Batteriet är tredjepartstillverkat men håller samma höga kvalitet som originalbatteriet i din telefon, så att du till ett billigt pris kan förlänga telefonens livslängd.

Kort leveranstid

Vi tycker att det är viktigt att kunderna får sina beställningar snabbt så att de kan fixa sina telefoner Mycket snabbare än om de lämnas in till en reparatör. Beställningarna skickas samma dag som vi får dem.

Produktkvalitet

Batteriernas kvalitet säkerställs genom ordentliga tester i fabriken. Det är viktigt för både tillverkare, återförsäljare och kund att kvaliteten är hög, och tack vare denna är reklamationsgraden låg.
  • Hög kvalité på produkten
  • Billigare än hos reparatör
  • Snabb leverans
  • Ersättningsbatteri till iPhone 8 Plus
  • Litium-jonbatteri
  • 2750 mAh kapacitet
  • 3.8 V spänning

Du kan kolla in den här guiden här nedanför men har du några frågor är du ändå välkommen att kontakta vår support.

Mer information
SKURVI6SPBAT
ModelliPhone 6S Plus
Write Your Own Review
Du recenserar:Batteri för iPhone 6S Plus AAA Kvalité
Your Rating