Facebook Pixel

Batteri för iPhone 6 Plus AAA Kvalité

199 kr
Batteri för iPhone 6 Plus med AAA kvalité.
Ej i lager

Batteri till iPhone 6 Plus

Om batteritiden för din iPhone 6+ börjar bli outhärdligt kort är det dags för ett nytt batteri om du inte vill betala det hiskeliga priset för en ny telefon. Ett ersättningsbatteri med samma kvalitet som originalbatteriet låter dig fortsätta använda telefonen du gillar så länge du vill. Detta tredjepartstillverkade batteri passar perfekt till din iPhone 6 Plus till en bråkdel av priset för reparation eller en ny telefon.

Byt batteriet själv

Genom att hitta en bra instruktion online och göra bytet själv kan du spara mycket pengar. All utrustning du behöver kan du hitta här hos oss, och kan ha telefonens batteritid återställd så fort du får det nya batteriet. Dessa batterier håller samma höga kvalitet som originalbatteriet i din telefon och påverkar alltså inte telefonens prestanda negativt och du har full kontroll över din telefon under processen.

Kort leveranstid

För att kunderna inte ska behöva vänta på att ha sina telefoner tillbaka i originalprestanda arbetar vi för korta leveranstider.

Produktkvalitet

Den låga reklamationsgraden och höga produktkvaliteten hos dessa batterier kommer ifrån rigorösa produkttester i fabriken. På så sätt blir alla parter nöjda, från tillverkare till kund.
  • Hög kvalité på produkten
  • Billigare än hos reparatör
  • Snabb leverans
  • Ersättningsbatteri till iPhone 8 Plus
  • Litium-jonbatteri
  • 2915 mAh kapacitet
  • 3.8 V spänning

Du kan kolla in den här guiden här nedanför men har du några frågor är du ändå välkommen att kontakta vår support.

Mer information
SKURVI6PBAT
ModelliPhone 6 Plus
Write Your Own Review
Du recenserar:Batteri för iPhone 6 Plus AAA Kvalité
Your Rating