Facebook Pixel

Batteri för iPhone 5S/5C

199 kr

Med ett nytt batteri till din iPhone 5S eller iPhone 5C kommer du att återställa din telefons aktiva timmar. Scrolla på sociala medier, chatta med vänner och ta bilder utan att oroa dig över ditt batteri. 

Byt till nytt batteri om du har något av följande problem: 

  • - Batteriet laddas inte 
  • - Kort batteritid 
  • - Telefonens prestanda är långsammare än normalt 
  • - Telefonen stängs oväntat av 
I lager (1-2 dagars lev.)

Batteri till iPhone 5S och iPhone 5C

När batteriet i din iPhone 5S har åldrats och inte längre har särskilt bra batteritid kan du antingen acceptera ödet som Apple har tänkt sig och skaffa en ny iPhone, eller så kan du byta batteriet till högkvalitativt ersättningsbatteri och fortsätta använda samma telefon. Detta tredjepartstillverkade batteri håller samma höga standard som originalbatteriet och är ett mycket billigare alternativ än en ny telefon.

Byt batteriet själv

Bytet kan du enkelt genomföra själv, förutsatt att du har rätt verktyg. Dem kan du också hitta här hos oss. Det är mycket billigare än att anlita en reparatör, och samtidigt har du full kontroll över processen. Alla vet hur obekvämt det är att inte ha tillgång till sin telefon, och så länge du följer en tydlig instruktion kan du ha din telefons batteritid återställd samma dag som posten levererar batteriet.

Kort leveranstid

Vi ser till så att våra leveranser är snabba så att du aldrig behöver vänta länge på de komponenter du behöver till din telefon.

Produktkvalitet

Batterierna har väldigt låg reklamationsgrad eftersom de testas noggrant innan de lämnar fabriken. På så sätt försäkras att både kunder, återförsäljare och tillverkare är nöjda med produktens kvalitet.
 
- Hög kvalité på produkten
- Billigare än hos reparatör
- Snabb leverans
- Ersättningsbatteri till iPhone 8 Plus
- Litium-jonbatteri
- 1560 mAh kapacitet
- 3.8 V spänning

Du kan kolla in den här guiden här nedanför men har du några frågor är du ändå välkommen att kontakta vår support.

Mer information
SKURVI5SBAT
ModelliPhone 5S
Write Your Own Review
Du recenserar:Batteri för iPhone 5S/5C
Your Rating