Facebook Pixel

Batteri för iPhone 5 SE AAA Kvalité

199 kr
Batteri till iPhone 5 SE
Ej i lager

Batteri till iPhone 5SE

Med tiden kan batteriet i din iPhone 5SE bli dåligt och behöver då bytas. Batteritiden minskar på grund av många olika faktorer, några som uppstår genom vardaglig användning och några från exempelvis för lång tid i laddaren. Naturligtvis vill man ha ett nytt batteri med samma kvalitet som originalbatteriet, och det finner du här.

Byt batteriet själv

Du kan byta batteriet själv så länge du har rätt verktyg (som du också kan hitta här) och detta besparar både tid och pengar jämfört med att anlita en reparatör. Ett tredjepartstillverkat men högkvalitativt batteri som detta ser till så att din iPhone 5SE återfår samma batteritid som den först hade. Utöver det behöver du inte lämna ifrån dig din telefon om du gör bytet själv.

Snabb leveranstid

Våra korta leveranstider försäkrar att du inte behöver vänta länge på att byta batteriet i din telefon. Du kan dessutom göra hela processen samma dag som du får batteriet.

Produktkvalitet

Produktkvaliteten hos dessa batterier säkerställs genom att varje batteri testas noggrant i fabriken. De har därför väldigt låg reklamationsgrad och håller samma kvalitet som originalbatterierna i iPhones. På så sätt kan kunderna vara säkra på att de får riktigt bra batterier.
  • Hög kvalité på produkten
  • Billigare än hos reparatör
  • Snabb leverans
  • Ersättningsbatteri till iPhone 8 Plus
  • Litium-jonbatteri
  • 1560 mAh kapacitet
  • 3.8 V spänning

Du kan kolla in den här guiden här nedanför men har du några frågor är du ändå välkommen att kontakta vår support.

Mer information
SKURVI5SEBAT
ModelliPhone SE
Write Your Own Review
Du recenserar:Batteri för iPhone 5 SE AAA Kvalité
Your Rating