Facebook Pixel

Batteri för iPhone 4G

199 kr
Batteri till iPhone 4G
Ej i lager

Batteri till iPhone 4G

Detta batteri är ett högkvalitativt ersättningsbatteri till iPhone 4G. Om din telefons batteritid har minskat drastiskt med tiden, vilket händer naturligt när de åldras men kan förvärras av för lång laddningstid och andra faktorer, är det dags att byta ut det.

Byt batteriet själv

Batteribytet kan du enkelt göra själv så länge du har rätt verktyg, vilka du också kan hitta hos oss. Det är billigare att byta batteriet själv och du har full kontroll över processen samtidigt som du inte behöver lämna bort din telefon för att få det gjort. Genom att använda ett högkvalitativt tredjepartstillverkat batteri som håller samma standard som originalbatteriet kan du hålla reparationskostnaden för din iPhone 4G lägre, utan att påverka prestandan på telefonen.

Kort leveranstid

Våra leveranser är dessutom snabba så att du inte behöver vänta, och kan ha din telefon fullt funktionell igen samma eftermiddag som batteriet kommer.

Produktkvalitet

Dessa batterier har väldigt låg reklamationsgrad och håller samma kvalitet som standardbatteriet i din iPhone. Varje batteri testas noggrant för att säkerställa genomgående hög produktkvalitet, så att du kan vara säker på att du får ett riktigt bra batteri.
Mer information
SKURVI4GBAT
ModelliPhone 4
Write Your Own Review
Du recenserar:Batteri för iPhone 4G
Your Rating