Facebook Pixel

Hörlurar

 

iPhone 12 Pro Max hörlurar

Vi på iXpress.se älskar att kunna erbjuda vår besökare en valfrihet - därav har vi ett brett sortiment av hörlurar för alla smaker och prisklasser. Även om du är på jakt efter bluetooth hörlurar eller hörlurar med kabel. Utöver priset erbjuder våra hörlurar alla funktioner som är viktiga för din lyssnarupplevelse, inklusive att besvara samtal, ha inbyggd brusreducering, röststyrning, sångväxling, NFC, mikrofon och till och med en vattentät design. Våra hörlurar ger dig en maxad upplevelse för att du ska kunna njuta av din favorit musik utan att behöva irriteras av störande ljud runt omkring dig. De trådlösa hörlurarna ger dig maximal bekvämlighet och är smidiga att använda för olika tillfällen t.ex. möten och träning. Är du ute efter en ny lyssnarupplevelse, kika in och läs på om våra stilrena Apple hörlurar. Vi är 100 procent säkra på att du kommer älska våra iPhone 12 Pro Max hörlurar att vi ger dig 14 dagars ångerrätt ifall du skulle ändra dig, eller istället vill ha en annan modell i vårt breda sortiment. Välkommen in till iXpress.se – den enda återförsäljaren du behöver! 

Köp dina Apple hörlurar här  

Älskar du Apples alla produkter så behöver du inte vara orolig. Vi erbjuder en rad olika hörlurar från Apple - både sladd versionen EarPods och de trådlösa AirPods modellerna. Den tidiga versionen av AirPods liknar EarPods i den mån att utseendet på “huvudet” ser likadant ut och går i linje med den stilrena design Apple jobbar efter. Du har upp till 24 timmar frihet med det trådlösa laddningsetuiet, vilket gör det möjligt att enkelt ladda hörlurarna när du inte använder dem. 15 minuters laddning ger 3 timmars lyssning – briljant funktion enligt oss! Du kommer aldrig behöva vara utan batteri eller musik igen. Om du vill försäkra dig att dina AirPods bibehåller sitt nyskick kika även på våra AirPods fodral som finns i olika färger och material.  
 
Med Apple senaste versionen AirPods Pro får du inte bara deras snyggaste modell hittills utan också ett fängslande ljud. Passformen är flexibel, för en bekväm känsla hela dagen. Det tillkommer tre storlekar av flexibla toppar av silikon. Testa alla för att hitta den bästa passformen för dina öron och för att få det bästa ljudet. Genom att tryck på ena hörlurar kan du aktivera transparens, så du hör omgivningen ifall du cyklar i trafiken. Om du hellre vill använda dig av brusreducering, för att stänga ute allt ljud, aktiverar du även det genom att trycka på ena hörluren. Som Apple själva säger - magi för dina öron. Upptäcka Apples hörlurar idag för en förhöjd musikupplevelse.  

iXpress tar hand om din beställning av iPhone 12 Pro Max hörlurar 

Det enda du behöver göra nu är att bestämma vilket modell du föredrar och ifall du behöver både hörlurar och AirPods fodral. Vi har flera olika betalsätt för en enkel transaktion. Föredrar du Swish, kortbetalning, faktura eller banköverföring är upp till dig. Vi erbjuder flertalet alternativ så du fokusera på att hitta rätt produkt du söker efter. Gör du beställningen före klockan 15.00 på helgfri vardag behandlas ordern samma dag. Beroende på vart leveransadressen är, levereras paketet normalt inom 1-5 arbetsdagar inom Sverige. En fraktkostnad om 29 kr tillkommer också inom Sverige. Du behöver inte vara orolig om paketet inte kommer fram  - iXpress.se ansvarar för transport till dig som kund. Allt för att du ska känna dig trygg och uppskattad som kund.  

Hittar du inte hörlurarna du är ute efter, eller har du frågor angående en iPhone 12 Pro Max produkt. Är du varmt välkommen att kontakta oss på iXpress.se. Vi finns tillgängliga på telefon mellan 11-17 på vardagar och 11-14 på lördagar, vill du hellre besöka oss finner du oss på Föreningsgatan 70 i Malmö. Dina behov och åsikter är betydelsefulla, därför anstränger vi oss för att finnas där för dig så snabbt vi kan. Välkommen till iXpress - din bästa kompis gällande service och tillbehör.

Stäng
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.