0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

iPhone 7 Plus

Begagnad iPhone 7 Plus

Genom att köpa en begagnad iphone 7 plus sparar du både pengar och miljö. Att köpa en ny telefon flera gånger varje år eller bara köpa ny telefon en gång om året, sliter en hel del på miljön. Dessutom kan det bli dyrt om man vill ha de senaste modellerna.

Fördelar med en begagnad iphone 7 plus

Iphone 7 plus är en mycket bra telefon. Skärmen har en bra upplösning och tack vare den generösa storleken kan man också både titta på film och skriva längre meddelanden utan att ögonen ansträngs allt för mycket. Oavsett om du vill ha en telefon att mestadels surfa med eller om du vill fotografera mycket med mera, är det här ett klokt val. Du kan nämligen välja mellan flera olika stora minnen för att få stor eller lite mindre plats att lagra saker på. Tack vare det generösa RAM-minnet kan du också arbeta med flera olika saker på samma gång och växla mellan olika appar utan att behöva avsluta dem. Den här telefonen är lik iphone 7, men såväl skärmen som processorn är en smula bättre.

Varför köpa telefonen begagnad?

När du köper en begagnad telefon hos pcxpress kan du känna dig säker på att telefonen är i gott skick, att den är funktionstestad och att den är helt fabriksåterställd när den levereras. Du får dessutom 60 dagars funktionsgaranti och du har alltid 14 dagars öppet köp. Telefonerna du köper här är inte renoverade. Nästan alla telefoner har originaldelar. Om batteriet är slitet kan det dock ha blivit utbytt, vilket är en självklarhet. Hos pcxpress kan du också enkelt se vilket skick det är på telefonen. Skicket är dock rent kosmetiskt och graderas från A+ till C, eller från nyskick till telefoner med synliga repor i dagligt bruksskick.

läst mer

iPhone 7 Plus

Fallande ordning

   

Artiklar 1 till 36 av totalt 42

  1. 1
  2. 2
Fallande ordning

   

Artiklar 1 till 36 av totalt 42

  1. 1
  2. 2