Facebook Pixel

Datorer

Köp begagnade datorer 

iXpress är experter på begagnade datorer. I vårt utbud hittar du bärbara datorer från välkända tillverkare som Dell och HP. Alla datorer i vårt sortiment testas noggrant, repareras och nollställs till fabriksinställningar.

Stäng
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

Billiga och begagnade datorer 

På iXpress kan du hitta en prisvärd begagnad dator. Vi är specialiserade på att reparera, renovera och erbjuda konkurrenskraftiga priser på datorer i olika varianter. Om du vill ge din dator nytt liv och samtidigt spara pengar - besök oss på iXpress! 

Refurbished datorer till lågt pris 

Letar du efter begagnade datorer som har blivit renoverade, till ett överkomligt pris? Då är iXpress butiken för dig. Vi har ett kunnigt team av säljare och reparationstekniker som kan erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa begagnade bärbara datorer. Att köpa en begagnad dator från oss är inte bara ett smart ekonomiskt val, utan också en god insats för miljön. 

Återanvända datorer – ett miljösmart val 

Att köpa begagnade datorer är en bra idé ur miljösynpunkt. Genom att ge en begagnad dator ett andra liv minskar du behovet av att producera nya datorer, vilket minskar utsläppen från tillverkning och transport. Dessutom minskar du mängden elektroniskt avfall som annars skulle hamna på soptippen. Ett smart val för både plånbok och miljö – köp en begagnad dator idag.   

begagnade datorer

Begagnade HP-datorer 

Att köpa en begagnad dator från HP kan vara ett utmärkt val av flera anledningar. För det första kan det hjälpa dig att spara pengar jämfört med att köpa en helt ny dator. För det andra erbjuder HP hög kvalitet på sina produkter, så du kan vara säker på att du får en dator som är tillförlitlig och har god prestanda.  

iXpress erbjuder ett flertal olika modeller av begagnade datorer från HP. Kontakta oss idag, så hjälper vi dig hitta det optimala exemplaret för dina behov.  

Köp en begagnad dator från Dell 

Det finns flera goda skäl till varför att köpa en begagnad Dell-dator är ett utmärkt val. För det första hjälper det dig att spara pengar i jämförelse med att köpa en helt ny dator. För det andra är Dell känt för att erbjuda hög kvalitet på sina produkter. När du handlar hos iXpress kan du vara trygg i att datorn du köper är återställd och reparerad till att fortsatt fungera smärtfritt. 

Köp en begagnad dator från Lenovo 

Köper du en Lenovo från iXpress sortiment av refurbished begagnade datorer kan du vara säker på att du får en mycket hållbar dator som testats noggrant. Behöver du en bärbar dator i hög kvalitet för hemmabruk, studier eller till kontoret, så är Lenovo helt klart rätt val. 

Att förvänta när du köper begagnade datorer från iXpress 

Det ska vara tryggt och enkelt att handla hos iXpress. Våra varor omfattas alltid av garantier, vilka ligger på mellan två och tolv månader. Samtliga produkter i vårt sortiment är återställda och noggrant reparerade, ofta med en funktion som motsvarar en fabriksny vara.  

Beställningar som görs före klockan 15.00 på helgfri vardag behandlas samma dag. Beroende på vart leveransadressen är, levereras paketet normalt inom 1–5 arbetsdagar inom Sverige. 

iXpress hjälper dig hitta rätt dator 

Att ha snabbt och framförallt mycket RAM-minne är viktigt. Ju mer RAM-minne, desto mer information kan den lagra med snabb åtkomst. Det innebär att fler program kan vara igång samtidigt utan att det påverkar prestandan negativt. Minnet mäts i gigabyte (GB) och som regel gäller ju mer desto bättre. 

När du ska köpa en begagnad dator finns det många olika parametrar att beakta. Minne, skärm, processor är några exempel på detta. Tveka inte att fråga oss om råd för att hitta den optimala datorn för just dina behov.  

Stäng