Facebook Pixel
TP-Link HS100, fjärrstyrd strömbrytare Wi-Fi, CEE 7/4, vit

TP-Link HS100, fjärrstyrd strömbrytare Wi-Fi, CEE 7/4, vit

TP-Link HS110, fjärrstyrd strömbrytare, energiövervakning, CEE 7/4,vit

489,00 kr
Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
HS110-1

TP-Link - HS110 Wi-Fi Smart Plug, fjärrstyrd strömbrytare över Wi-Fi för kontroll över anslutna elektroniska enheter, med energiövervakning, CEE 7/4, vit

Den fjärrstyrda strömbrytaren HS110 är enkel att installera och förenklar möjligheten att kunna hantera och styra dina elektroniska enheter i ditt hushåll via din smartphone. Skräm bort eventuella inbrottstjuvar genom att schemalägga tändning och släckning av anslutna lampor t.ex.

Med ett tryck på din smartphone kan du enkelt tända eller släcka lampor eller annan elektronisk utrustning som är ansluten till strömbrytaren utan att lämna sängen. Inspirerad av modern design har gett strömbrytaren en enkel men elegant design för att den sömlöst ska smälta in i ditt hem.

Strömbrytaren ger dig lugn och ro med nedräknings-timern som automatiskt stänger av anslutna enheter som t.ex. ett anslutet strykjärn eller locktång om du gjort den inställningen.

Den kostnadsfria Kasa appen låter dig styra strömbrytaren från en Android telefon(4.3 eller högre), eller en iOS telefon(iOS 8 eller högre).

• IEE 802.11b/g/n 2,4GHz
• Energiövervakning, analysera en enhetes realtids och historiska energianvändning

Mått(BxDxH): 66,3x77x100,3mm

Write Your Own Review
Du recenserar:TP-Link HS110, fjärrstyrd strömbrytare, energiövervakning, CEE 7/4,vit
Your Rating