Facebook Pixel

Touch Glas iPad 6th gen.

575 kr

Touchglas för iPad 6th generation, vilket erbjuder en pålitlig ersättning för din enhets pekskärm.

Ej i lager

Ge din iPad 6th Gen en ny touch-upplevelse med vårt högkvalitativa touchglas. Detta touchglas är en perfekt ersättning för din befintliga skärm och återställer din enhets touchfunktionalitet till fabriksstandard.

Förbättrad Touchkänslighet

Med vårt touchglas får du en förbättrad touchkänslighet och responsivitet. Navigera smidigt genom appar, bläddra i webbsidor och interagera med din iPad 6th Gen utan förseningar.

Optimal Kompatibilitet

Denna touchskärm är speciellt utformad för iPad 6th Gen, vilket säkerställer perfekt passform och sömlös integration med din enhet. Du kan vara trygg i att den kommer att fungera utan problem och ge en smidig användarupplevelse.

Högkvalitativ Konstruktion

Tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Den är designad för att möta de högsta standarderna och ge dig en pålitlig touchskärm för din iPad 6th Gen.

Enkel Installation

Installationen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera touchglaset själv och återuppliva din iPad 6th Gen till dess fulla touchfunktionalitet.

Ge din iPad 6th Gen en ny touchupplevelse med vårt touchglas och njut av förbättrad touchkänslighet och responsivitet. Det är den perfekta lösningen för att optimera din enhets prestanda och användarupplevelse.

Mer information
SKURVI6THGLAS
ModelliPad 6 2018
Write Your Own Review
Du recenserar:Touch Glas iPad 6th gen.
Your Rating