Facebook Pixel

Skärm LCD display iphone 6S Vit Original

825 kr

Skärm LCD-display till iPhone 6S i originalutförande, perfekt för att återställa skärmfunktionen till din enhet med hög kvalitet och precision.

Ej i lager

Förnya din iPhone 6S med vår original LCD-skärm i vit färg. Tillverkad med högkvalitativa komponenter garanterar denna skärm en perfekt visuell återgivning och en sömlös integration med din enhet.

Kristallklar Bildkvalitet

Upplev en kristallklar bildkvalitet och levande färger med vår original LCD-skärm för iPhone 6S. Varje detalj kommer att visas med skärpa och klarhet, vilket förbättrar din visuella upplevelse.

Optimal Kompatibilitet

Denna LCD-skärm är exakt utformad för iPhone 6S, vilket säkerställer en perfekt passform och problemfri integration med din enhet. Du kan vara säker på att den kommer att fungera utan komplikationer och ge en smidig användarupplevelse.

Högkvalitativ Konstruktion

Tillverkad av högkvalitativa material för att garantera pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Vår original LCD-skärm uppfyller de högsta standarderna och ger dig en pålitlig komponent för din iPhone 6S.

Enkel Installation

Installationen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera LCD-skärmen själv och ge din iPhone 6S en förnyad visuell kvalitet.

Ge din iPhone 6S en uppfräschning med vår original LCD-skärm i vit. Med dess högkvalitativa konstruktion och enkel installation är det den perfekta lösningen för att optimera din enhets prestanda och visuella upplevelse.

Mer information
SKURVI6SVLCDO
ModelliPhone 6S
Write Your Own Review
Du recenserar:Skärm LCD display iphone 6S Vit Original
Your Rating