Facebook Pixel

Samsung

Samsung mobilreparation i Malmö

Oavsett vad som är fel med din Samsung mobil kan en av våra erfarna tekniker hjälpa till att fixa den. Här är några av reparationstjänster iXpress erbjuder din Samsung mobil: 

Hårdvarufel
Mjukvaruproblem
Sprucken skärm
Icke-fungerande skärm
Enheten slås inte på / av
Spruckit / trasigt hölje
Vattenskador (i de flesta fall behöver telefonen bytas ut)

Några av Samsung mobilreparation tjänsterna iXpress erbjuder

Behöver din Samsung mobiltelefon lite extra kärlek och uppmärksamhet? Det kan vi hjälpa dig med! 

IXpress är ett ledande återförsäljarföretaget som säljer begagnad konsumentelektronik och utför reparationer på olika smartphones i Malmö-området. Vi är välkända i inom vårt område och har arbetat i 6 år för att erbjuda kunderna något nytt. 

Vi förstår hur frustrerande det är att ha sönder din smartphone. Vi förstår också att du inte bara kan skicka iväg din smartphone till ett reparationsföretag och vara utan en telefon medans de sitter och rullar tummarna istället för att laga den. 

När det kommer till reparationer av Samsung mobiltelefoner gör vi det snabbt och grundligt vilket gör att du får din mobiltelefon snabbt tillbaka. Känner du inte igen några av de problemen vi har nämnt här men du anser att du har ett problem med din Samsung telefon ber vi dig kontakta oss. Våra tekniker kommer att göra allt i sin makt för att fixa din mobiltelefon så snabbt som möjligt. Och när du får till backa din telefon, bli inte förvånad om den känns som ny. 

Vi erbjuder telefonreparationer av hög kvalité

Vi är inte den enda som reparerar Samsung telefoner i Sverige, men vi tror fast på konceptet att du får det du betalar för. Vi erbjuder alla våra kunder snabba och pålitliga tjänster. Våra tekniker halång erfarenhet och vi ger dig gärna en kostnadsfri uppskattning av vad din Samsung reparation kommer att kosta. 

Write Us