Facebook Pixel

Samsung S20

Begagnad Samsung Galaxy S20

Vill du köpa en Samsung Galaxy S20 till ett bättre pris? Då har du kommit rätt. Här kan du köpa en begagnad Samsung S20 och spara en hel del pengar. iXpress är specialiserade på begagnad elektronik och här kan du köpa en begagnad Samsung Galaxy S20 till ett mycket förmånligt pris. Dessutom är det klimatsmart att köpa begagnad elektronik. Hitta din miljövänliga Samsung S20 här!

Stäng
Filter
Sätt fallande sortering

10 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy
Filter
Sätt fallande sortering

10 artiklar

per sida
Visa som Rutnät Listvy

Varför köpa en begagnad Samsung S20?

Det finns många anledningar till varför du bör köpa en begagnad Samsung S20 istället för en ny mobiltelefon. Dels är det betydligt billigare att köpa telefonen begagnad än ny, vilket gör att du kan spara flera tusenlappar. Dessutom gör du miljön en stor tjänst. Ny elektronik, framför allt dagens avancerade mobiltelefoner, har ett stor negativ miljöpåverkan. Genom att återanvända elektronik och köpa en begagnad Samsung S20 bidrar du till lägre klimatavtryck. Ditt mobilköp här på iXpress är med andra ord bra både för plånboken och miljön.

Var kan jag köpa en begagnad Samsung Galaxy S20 i bra skick?

Här på iXpress kan du köpa en begagnad Samsung Galaxy S20 i mycket bra skick. Här hittar du ett stort utbud av Samsung Galaxy S20 och andra begagnade mobiltelefoner. Vi är en trygg och ledande återförsäljare av begagnad elektronik. Hos oss kan du köpa de senaste mobiltelefonerna till ett lägre pris. Samtliga telefoner som vi säljer på vår hemsida är funktionstestade, fabriksåterställda och renoverade. Du som kund får dessutom alltid 60 dagars funktionsgaranti och 14 dagars ångerrätt. Alla begagnade Samsung Galaxy S20 är i bra skick och du väljer själv vilken kvalitetsnivå du vill ha. A+ eller A är mycket bra skick och motsvarar nyskick. C-märkta telefoner är billigare och har några små defekter.

Varför välja en Samsung S20?

Samsung S20 är en populär mobiltelefon som är säker, uthållig och har en mycket bra kamera. Med ett kraftfullt batteri och rejält med lagringsutrymme är det en pålitlig telefon som passar både för jobb och nöje. Med en begagnad Samsung Galaxy S20 får du mycket mobiltelefon för pengarna. Du får en 12 MP-kamera, 6,2 tum stor Dynamic AMOLED-skärm, en bra processor och ett stort RAM-minne. En begagnad Samsung S20 har dessutom dubbla SIM-kortplatser, vilket innebär att du kan använda olika operatörers tjänster och ha två telefonnummer.

Köp Samsung S20 5g billigt

Samsungs Galaxy S20 5g är den första 5g-mobilen för många. Jämfört med Samsung S10 bjuder Galaxy S20 5g på många förbättringar och fler funktioner, bland annat snabba nedladdningshastigheter med 5g. De tekniska förbättringarna innebär även ett högre pris. Genom att köpa en begagnad Samsung Galaxy S20 5g får du mycket telefon för pengarna. Hos oss på iXpress kan du köpa en billig begagnad Galaxy S20 5g och spara en hel del pengar.

Stäng