Facebook Pixel

iPhone 12 Pro

Begagnade iPhone 12 Pro

Hos oss på iXpress hittar du ett brett utbud av billiga iPhone 12 Pro. Vi är experter på att reparera och återställa billiga iPhone från Apple. Hos oss hittar du ett brett sortiment av iPhone 12 Pro, i olika färger och med varierande lagringsutrymme. Gör ett kostnadssmart val - köp en billig iPhone 12 Pro hos oss idag!

Stäng
Vi kan inte hitta produkter som matchade urvalet.

iPhone 12 Pro

För den som söker en multifunktionell och tillförlitlig mobiltelefon är iPhone 12 Pro det perfekta valet. Det är helt enkelt en bra telefon både sett till storlek, teknik och användarvänlighet. Mobilen kan köpas med flera olika minnen; 128 GB, 256 GB och så mycket som 512 GB. I iPhone 12 Pro får du en bra kamera, en bra processor, ett stort RAM-minne och det gör att du kan arbeta med flera olika saker samtidigt i telefonen. Med en 6,1 tum stor Super Retina XDR-skärm är det samtidigt enkelt att se vad som sker på skärmen.

iPhone 12 Pro vs. iPhone 12

Om du gillar iPhone 12 – då ska du testa iPhone 12 Pro. Som förståeligt har de många likheter, men Pro-modellen sitter på några trumfkort. Exempelvis har iPhone 12 Pro en mer högpresterande kamera, där du spelar in med 60 bilder per sekund istället för 30, som med standard- och Mini-modellen. Detta beror på en större lagringsmängd hos de uppgraderade modellerna.

iPhone 12 och iPhone 12 Pro är exakt lika höga (146,7 mm), breda (71,5 mm) och tjocka (7,4 mm), men det finns en förvånansvärt stor skillnad i vikt. iPhone 12 Pro fälg i rostfritt stål, extra RAM-minne och ytterligare kameraelement bidrar tillsammans till 25 g av totalvikten 189 g. Att iPhone Pro Max är tyngre beror bland annat på större batteri och fler kameror.

Kamera hos iPhone 12 Pro

iPhone 12 Pro har uppgraderats på kamerafronten, jämfört med de andra iPhone modellerna. Pro modellen har nämligen trippelkamera på baksidan. Den ena kameran, huvudkameran, har 12 megapixlar/MP med 1,6 bländare och 120 graders synfält. Den andra kameran är en ultravidvinkelskamera med 12 megapixlar/MP, 2,6 bländare och 120 graders synfält, och den tredje och sista kameran på baksidan är en Telefotokamera. Telefotokameran på iPhone 12 Pro har en 2,0 bländare och 4x optisk zoom.

Tillbehör för iPhone 12 Pro

Vi erbjuder ett välsorterat utbud av tillbehör när du köper en billig iPhone 12 Pro. Oavsett om du är ute efter skal eller skärmskydd till en billig iPhone 12 Pro har iXpress det du söker. Vill du ge ett längre liv till din billiga iPhone 12 Pro? Då ska du köpa dina tillbehör hos iXpress. Vi vet, marknaden för iPhone-tillbehör är som en djungel. Den kan vara svårnavigerad och innehålla en stor variation av mobil-accessoarer. Så, för att underlätta för dig som besökare har vi samlat de snyggaste och bästa iPhone-tillbehören i vår butik.

Experter på teknik – köp en begagnad iPhone 12 Pro

iXpress är en av Sveriges största återförsäljare av billig elektronik – här köper du en billig iPhone 12 Pro, lika funktionsduglig som en ny. Genom att köpa restaurerade telefoner, testa dem noggrant och sedan sälja dem vidare till återförsäljare gör vi vår del i att se till att ingen telefon slösas bort och varje enhet används till sin fulla potential. iXpress möjliggör för fler – oavsett plånbok – att köpa en kraftfull och avancerad mobil. Även i vår butik i Malmö kan du köpa en billig iPhone 12 Pro – och där se och känna innan du handlar. Välkommen!

Stäng