0Item(s)

Du har inga produkter i din varukorg.

Product was successfully added to your shopping cart.

iPhone 7

Begagnad iPhone 7

Det finns flera anledningar till att köpa en begagnad iPhone 7. Du sparar en hel del pengar, du värnar om miljön och du får dessutom en produkt av mycket hög kvalitet. Om plånboken inte tillåter köp av en ny mobiltelefon kan en begagnad iPhone 7 vara ett mycket bra val.

Varför välja en iPhone 7?

Det är helt enkelt en bra telefon både sett till storlek, teknik och användarvänlighet. Telefonen kan fås med flera olika minnen, från 16 GB till 32 GB. Om du behöver riktigt mycket minne att förvara saker på finns telefonen också med 64 GB, 128 GB och 265 GB. I iPhone 7 får du dessutom en bra kamera, en bra processor, ett stort RAM-minne och det gör att du kan arbeta med flera olika saker samtidigt i telefonen. Med en 4,7 tum stor skärm är det samtidigt enkelt att se vad som sker på skärmen.

Välj skick på din telefon

Alla telefoner som säljs av oss är funktionstestade. De är också helt fabriksåterställda när de säljs. Telefonerna är renoverade och består oftast av originaldelar. Batteriet byter vi ut om den är slitet eftersom att det är en förbrukningskomponent. Du som kund får alltid en funktionsgaranti på 60 dagar från telefonens köp och dessutom kan du ångra dig inom 14 dagar och få pengar tillbaka. Här kan du också välja skicket på utseende av din telefon innan du köper den. En telefon märkt A+ eller A är i mycket bra skick. Om det är viktigt att mobilen är billig och fungerar finns C-märkta mobiler att välja bland med lite fler repor.

Spara på både miljön och pengarna

Det är viktigt att tänka på att man sparar både pengar och miljö på att köpa en begagnad mobil. Här finner du en trygg återförsäljare att handla från.

läst mer

iPhone 7

Fallande ordning

   

Artiklar 1 till 36 av totalt 43

  1. 1
  2. 2
Fallande ordning

   

Artiklar 1 till 36 av totalt 43

  1. 1
  2. 2