Facebook Pixel

iPhone 6S Plus

Köp begagnad iPhone 6S Plus

Apple introducerade iPhone 6S och dess plusversion i september 2015. Det är den nionde generationen av iPhone och skiljde sig på flera sätt från den tidigare iPhone 6. Den mest revolutionerande nyheten var 3D touch-funktionen - en funktion som använts och utvecklats på Apples samtliga efterföljande telefoner fram till iPhone XR. 3D-touch innebär att pekskärmen är tryckkänslig. Beroende på hur hårt användaren trycker på skärmen dyker olika val upp.

iPhone 6S Plus har en kamera på 12 megapixel, Facetime HD-kamera på 5 megapixlar och video i 4K. De tekniska specifikationerna på kameran håller än idag. Plus-versionen har en 5,5 tum skärm med ett skärmglas som var de starkaste på marknaden när telefonen lanserades.

Känn dig trygg när du köper begagnat av oss

När du köper en begagnad iPhone 6S Plus hos Pcxpress kan du vara tryggt förvissad om att telefonen fungerar felfritt. Våra experter kontrollerar först att telefonen har alla originaldelar. Sedan fabriksåterställs telefonen och vi testar att allting fungerar som det ska innan telefonen når dig. Ett vanligt problem med begagnade telefoner är att batteritiden sjunker på grund av slitage. Vi godkänner inte batterier med ett kapacitet som är under 85% av ett nytt batteri  - batteritiden kommer med andra ord vara i princip bättre än marknadens standard.

Skulle det trots alla våra kontroller visa sig att telefonen av någon anledning inte håller måttet så har vi en funktionsgaranti på 60 dagar. Det innebär att vi kostnadsfritt tar hand om din telefon om något skulle vara fel. Vi erbjuder också 14 dagars ångerrätt. Ångrar du dig kan du skicka tillbaka telefonen och få pengarna tillbaka, helt utan krångel.

Pris och miljö

Den stora fördelen med att köpa begagnat är så klart att du får en fin, fullt fungerande telefon till en bråkdel av nypriset. Genom att köpa en begagnad iPhone 6S Plus gör du också miljön en tjänst - att ta hand om en begagnad mobil som annars hade slängts är att vara miljömedveten.
Läs mer Stäng
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 25

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 25

Sida
per sida