Facebook Pixel

iPhone 6S

Begagnad iPhone 6S

Är du på jakt efter en ny iPhone 6S? Då är du inte ensam. Apples mobiltelefoner har sedan lanseringen av iPhone varit bland de mest efterfrågade telefon och det är inte så konstigt. iPhone har bevisat sin styrka, kapacitet och funktionalitet år efter år och med tanke på att samtliga modeller är kompatibla både med varandra och andra Apple-produkter är en iPhone en självklar investering.

Varför iPhone 6S?

Apples iPhone 6S har flera tekniska egenskaper som gör den till en utmärkt modell. Hit hör 3D Touch, iSigh kamera på 12 megapixlar, en förbättrad Touch ID sensor samt A9-chippet, som vid lanseringen av iPhone 6S var det mest avancerade chippet som kunde hittas i en smartphone. Modellens skärm på 4,7 tum har även en avancerad Face Time-kamera på 5 megapixlar som ger dig selfies av hög kvalitet. Telefonens kameror gör det också enkelt att skapa högkvalitativa videor och live-bilder. Dessutom har iPhone 6S ett mycket slitstarkt glas och ett hölje i aluminiumlegering av optimal kvalitet - i 7000-serien, för att vara exakt. Operativsystemet iOS bjuder också på en betyglig förbättring av Siri, appar och andra funktioner, vilket gör iPhone 6S till en avancerad modell som kommer att kännas modern länge.

Varför begagnad iPhone 6S?

Vi på Pcxpress anser inte att hög kvalitet behöver medföra höga priser. Dessutom tror vi att en grönare mentalitet och återanvändning av befintliga resurser är ett måste. Därför säljer vi begagnade iPhone 6S modeller i fyra olika kvaliteter, från A+ till C, och samtliga kontrolleras grundligt. Alla våra telefoner är ordentligt testade, fabriksåterställda och kommer med 60 dagars funktionsgaranti samt 14 dagars ångerrätt. Telefonerna är inte renoverade på något sätt, utan de innehåller i de flesta fallen samtliga originaldelar. I vissa fall byts batteriet ut vid behov, men eftersom de är förbrukningsprodukter måste det ske efter ett tag. Hos oss hittar du begagnade telefoner i utmärkt skick till rimliga priser!
Läs mer Stäng
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 45

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 45

Sida
per sida