Facebook Pixel

iPhone 8 Skärm med LCD-display Vit Premium Kvalité

299 kr

Är din iPhone 8 skärm sprucken? Är den full av repor? Då är det dags för en ny skärm. Ge tillbaka värdigheten en iPhone förtjänar med en ny och hel skärm. Denna skärm är vit har en LCD-display och har fått stämpeln Premium i vår gradering.

Tryck på ikonerna nedan för att se hur vi har graderat våra skärmar.

AAA

Premium

Original refurbished

Ej i lager

Vit skärm till iPhone 8 med LCD-display i Premium kvalité

Tack Apple för en fantastisk telefon! Men ibland behöver även den bästa en makeover. Har din iPhone 8 sett bättre dagar? Är skärmen antingen full av fula repor eller ännu värre, helt sprucken? Då är det dags för ett skärmbyte.  

Denna skärm med LCD-display gör att din iPhone 8 återigen blir som ny. Skärmen har fått stämpeln Premium kvalité enligt vår gradering. Det betyder att du kommer att få njuta av en ännu bättre färgupplevelse, högre ljusstyrka och ett tåligare glas. Skärmen är tillverkad av en tredje part.  

Skärmen kan du enkelt byta ut själv. Du behöver endast lossa den befintliga skärmen och sätta dit den nya. Det tar dig endast ett par minuter och kostar inte dig några extra avgifter.  

Denna iPhone-skärm med LCD-display är tillverkad av en seriös tredje part som vet hur en högkvalitativ reservskärm ska göras. En livstidsgaranti medföljer och glöm inte komplettera din telefon med ett skärmskydd för att försäkra dig om en längre hållbarhet. 

Mer information
SKURVI8GWPRE
ModelliPhone 8
Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone 8 Skärm med LCD-display Vit Premium Kvalité
Your Rating