Facebook Pixel

iPhone 6S Skärm LCD display Vit Premium Kvalité

400 kr
iPhone 6s Skärm LCD display Vit Premium Kvalité med livstidsgaranti
Ej i lager

iPhone 6S Skärm LCD display i Vit Premium kvalité

Våra iPhone skärmar som har Premium-kvaliteten, summerar tydliga och starka färger, ett betydligt bättre ljus och en lång livslängd. Passformen och den höga kvalitén på den nya skrämen gör din Iphone till en utstickare av hög klass. Den är som övriga modeller tillverkad av tredjepart som håller vad de lovar. Producerade med omsorg och är det närmaste original kvalitén man kan komma – våra prisvärda iPhone skärmar av härdigt glas ger dig den bästa lösningen på problemet med en trasig skärm.
När din iPhone 6s har sett bättre dagar och skärmen är påtagligt repig eller sprucken, kan det vara dags med en uppdatering. Med iPhone 6s Skärm LCD display i bländande vit, ställs din iPhone 6s i bättre dager. Tack vare den vår toppkvalitativa Premium kvalitén och det tåliga glaset får du inte bara en ny skärm –du får även chans att njuta av bättre färger, hög ljusstyrka och en livslång garanti.

iPhone 6s Skärm LCD display kan du lätt byta ut själv genom att lossa den befintliga skärmen och infoga den nya. Detta går på någon minut utan att kosta dig något alls – varken tid eller pengar.
  • Passar iPhone 6s
  • Tredjepartstillverkad Premium kvalité
  • Färg Vit
Mer information
SKURVI6SWPRE
ModelliPhone 6S
Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone 6S Skärm LCD display Vit Premium Kvalité
Your Rating