Facebook Pixel
Philips stjärnskruvmejsel Pro

Phillips stjärnskruvmejsel PH00

iPhone 11 Skärm med LCD-display Svart Premium Kvalité

iPhone 11 skärm med LCD-display i svart färg och av Premium kvalitet. Har du repor eller sprickor i din skärm är det dags att byta till en hel skärm så att du kan uppleva allt iPhone har att erbjuda.

Tryck på ikonerna nedan för att se hur vi har graderat våra skärmar.

AAA

Premium

Original refurbished

999,00 kr
Tillgänglighet: I lager
SKU
RVI11LCDP

Skärm till iPhone 11 med LCD-display

Tack Apple för en fantastisk telefon! Men ibland behöver även den bästa en makeover. Har din iPhone 11 sett bättre dagar? Är skärmen antingen är full av fula repor eller ännu värre, helt sprucken? Då är det dags för ett skärmbyte.

Denna skärm med LCD-display gör att din iPhone 11 återigen blir som ny. Skärmen har fått stämpeln Premium kvalité enligt vår gradering. Det betyder att du kommer att få njuta av en ännu bättre färgupplevelse, högre ljusstyrka och ett tåligare glas. Skärmen är tillverkad av en tredje part.  

Skärmen kan du enkelt byta ut själv. Du behöver endast lossa den befintliga skärmen och sätta dit den nya. Det tar dig endast ett par minuter och kostar inte dig några extra avgifter.  

Denna iPhone-skärm med LCD-display är tillverkad av en seriös tredje part som vet hur en högkvalitativ reservskärm ska göras. En livstidsgaranti medföljer och glöm inte komplettera din telefon med ett skärmskydd för att försäkra dig om en längre hållbarhet. 

Write Your Own Review
Du recenserar:iPhone 11 Skärm med LCD-display Svart Premium Kvalité
Your Rating