Facebook Pixel

Flexkabel Wifi till Iphone 6 Plus

120 kr

Flexkabeln för WiFi till iPhone 6 Plus är en reservdel av hög kvalitet som möjliggör reparation eller utbyte av WiFi-anslutningsfunktionen på din enhet.

Ej i lager

Uppdatera Wi-Fi-funktionen på din iPhone 6 Plus med vår högkvalitativa flexkabel för Wi-Fi. Denna flexkabel är specifikt utformad för att ersätta den befintliga kabeln och säkerställa en stabil och pålitlig Wi-Fi-anslutning på din enhet.

Förbättrad Wi-Fi-Prestanda

Med vår flexkabel för Wi-Fi kan du förbättra Wi-Fi-prestandan på din iPhone 6 Plus och uppleva snabbare hastigheter och stabilare anslutningar. Surfa på nätet, streama video och ladda ner filer utan avbrott med hjälp av vår pålitliga flexkabel.

Optimal Kompatibilitet

Denna flexkabel är exakt utformad för iPhone 6 Plus, vilket säkerställer perfekt passform och sömlös integration med din enhet. Du kan vara trygg i att den kommer att fungera utan problem och ge en smidig användarupplevelse.

Högkvalitativ Konstruktion

Tillverkad av högkvalitativa material för att säkerställa pålitlig prestanda och lång hållbarhet. Vår flexkabel är designad för att möta de högsta standarderna och ge dig en pålitlig komponent för din iPhone 6 Plus.

Enkel Installation

Installationen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt installera flexkabeln själv och återställa Wi-Fi-funktionen till din iPhone 6 Plus.

Uppdatera Wi-Fi-funktionen på din iPhone 6 Plus med vår flexkabel för Wi-Fi och njut av en stabil och pålitlig anslutning. Det är den perfekta lösningen för att optimera din enhets prestanda och användarupplevelse.

Mer information
SKURVI6PFWIFI
ModelliPhone 6 Plus
Write Your Own Review
Du recenserar:Flexkabel Wifi till Iphone 6 Plus
Your Rating