Facebook Pixel

Flexkabel laddkontakt & mik Iphone 7 Plus Mörk Grå

150 kr

Flexkabel för laddningsport och mikrofon till iPhone 7 Plus i mörkgrå färg, vilket möjliggör en smidig ersättning och återställning av din enhet.

Ej i lager

Uppdatera din iPhone 7 Plus med vår högkvalitativa flexkabel för laddkontakt och mikrofon i mörk grå färg. Denna flexkabel är en perfekt ersättning för din befintliga och ger din enhet en pålitlig laddnings- och ljudfunktionalitet.

Optimal Prestanda

Denna flexkabel är speciellt utformad för iPhone 7 Plus, vilket säkerställer optimal kompatibilitet och prestanda. Ladda din enhet smidigt och njut av kristallklart ljud vid samtal och inspelningar.

Högkvalitativ Konstruktion

Tillverkad av högkvalitativa material för lång hållbarhet och tillförlitlighet. Den mörkgrå färgen ger en stilfull och enhetlig look till din iPhone 7 Plus.

Enkel Installation

Installationen är enkel och kräver inga avancerade verktyg eller tekniska färdigheter. Följ bara vår tydliga installationsguide för att smidigt och snabbt byta ut flexkabeln själv och återställa din iPhones laddnings- och ljudfunktionalitet.

Förbättra Din iPhone 7 Plus

Ge din iPhone 7 Plus en uppgradering med vår flexkabel för laddkontakt och mikrofon i mörk grå. Med dess högkvalitativa konstruktion och enkel installation är det den perfekta lösningen för att optimera din enhets prestanda och användarupplevelse.

Mer information
SKURVI7PFHMG
ModelliPhone 7 Plus
Write Your Own Review
Du recenserar:Flexkabel laddkontakt & mik Iphone 7 Plus Mörk Grå
Your Rating