Facebook Pixel

HP Laptop

HP Laptops

HP har gjort sig kända över hela världen för sina högkvalitativa laptops. På många områden har HP varit marknadsledande och mycket av framgången har berott en bra kombination av kvalitét och pris. Vi på ixpress.se säljer HP Probook, HP Elitebook och andra HP Laptops till oslagbara priser. Våra priser möjliggörs av vårt koncept där vi säljer begagnade laptops men som testats och servats noggrant. Det är alltså inte som att köpa en begagnad dator på den privata marknaden. En stor skillnad är bland annat att vi lämnar 2 års garanti på våra HP Laptops.

 

HP Elitebook - prisvärd laptop för dig som vill ha prestanda

HP tar ofta hem förstaplatsen i de olika laptop test som genomförs. Det är helt uppenbart att dessa laptops har en prestanda och kvalitét som marknaden uppskattar. Vi säljer HP laptops i använt skick vilket gör att vi kan pressa ner priserna ordentligt, ibland så mycket som 70% jämfört med nypris. Så istället för att lägga en förmögenhet på en ny dator så kan du spara mycket på att köpa en laptop från oss.

 

HP Probook med 2 års garanti

Vi är experter på reparationer och service av alla HP:s modeller. Därför kan vi också lämna en garanti på 2 år på alla de laptops vi säljer. Vi har noggrant testat dessa, sett till att skärmen är i toppskick, sett över batteri och hårddisk, med mera. Vi utför även så kallat funktionstest samt en komplett fabriksåterställning av operativsystemet. Vi har även 14 dagars öppet köp när du köper en HP Probook från oss. Det betyder alltså att du i lugn och ro kan ta hem din dator, testa den och se att den känns precis så som du förväntat dig. Skulle du inte vara nöjd så lämnar du tillbaka den och får pengarna tillbaka av oss.

Läs mer Stäng
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 26

Sida
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy

Artiklar 1-12 av 26

Sida
per sida