Facebook Pixel

Begagnad iPhone XS MAX 64GB Svart

Funktionstestad & Fabriksåterställd
Olåst, fungerar på alla operatörer.
60 dagars garanti.
14-dagars Ångerrätt
Begagnad iPhone Xs Max 64GB

Läs mer om vår gradering

Ej i lager

Begagnad iPhone Xs Max i den originella svarta färgen och 64GB i minne

Apples mest avancerade iPhone någonsin går att få för ett överkomligt pris hos oss på iXpress. Våra begagnade iPhone Xs Max är alla funktionstestade, fabriksåterställda och olåsta. De kommer även med en 60 dagars garanti och 14 dagars ångerrätt. iPhone Xs Max har en skärm från kant till kant på 6,5 tum, ett kraftfullt A12 Bionic-chip och ett banbrytande system med dubbla kameror. 

Skärm

iPhone Xs Max har en Super Retina-skärm i storleken 6,5 tum. Att dela foton, titta på filmer tas till en helt annan nivå med dess skarpa färger, förbättrar tydligheten och skärpt rörelse. iPhone Xs Max förbättrar till och med bilder tagna i HDR på tidigare iPhones. Om du letar efter den ultimata tittarupplevelsen är iPhone Xs Max din gyllene biljett till timmar av visuell underhållning. 

Kamera

Det är dags att uppgradera från din vanliga smarttelefonkamera. Det nya systemet med dubbla kameror på iPhone Xs Max har konstruerats för att ta enkla, elastiska bilder direkt. Smart HDR-funktionen visar de skarpa detaljerna och skuggdetaljerna i varje foto du tar. Med den nya djupkontrollfunktionen kan du fokusera på ditt motiv medan du suddar bakgrunden, ungefär som ett foto som tagits på en DSLR-kamera. Andra kamerafunktioner inkluderar porträttläge, ansiktsavkänning, djupmappning, uppgraderad bokeh-effekt och mer. 

Miljötänk från Apple

iPhone Xs Max är ett bevis på Apples fortsatta miljöengagemang. För att vi ska minska påfrestningen på miljön har iPhone Xs Max blivit framtagen med ett arsenikfritt skrämglas, kvicksilverfri skärm, fri från bromerade flamskyddsmedel, helt fri från Pvc och beryllium och tillverkad av återvunnit rostfritt stål. 

Köp en begagnad iPhone Xs Max från iXpress

Genom att köpa en begagnad iPhone Xs Max hos oss på iXpress får du den till ett behagligt pris, samtidigt gör du skillnad för miljön eftersom telefonen inte behöver slängas. 

Alla telefoner som vi säljer är funktionstestade. De är även helt fabriksåterställda, renoverade med originaldelar och om batteriet är slitet byts även det ut eftersom det är en förbrukningskomponent. Du som kund får alltid en funktionsgaranti på 60 dagar från när telefonen har köpts och dessutom har du en 14 dagars ångerrätt och få tillbaka dina pengar.  

Telefonerna vi säljer är indelade i tre kategorier så att du enkelt kan hitta en telefon som matchar din ekonomi och dina krav. Där kategori A = Mycket bra skick, kategori B = Bra skick, och kategori C = Okej skick. 

Om våra begagnade telefoner

Varje telefon har en A, B eller C klassning, läs mer om klassificering i vår graderings guide. Välj mellan olika färger och klasser i vår webbshop. Oavsett skick på mobiler, är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och har 60 dagars garanti. Telefonen säljes utan tillbehör!    

- Batteriet funktionstestat med toppbelastning kapacitet    

- Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd    

- Olåst, fungerar på alla operatörer    

- 60 dagars garanti   

Grades och skick på begagnade iPhone

När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis:  

”Begagnad iPhone Xs Max 64GB Grade A” eller ”Begagnad iPhone Xs Max 64GB Bra skick”  

Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användningen. Garantin gäller dock ej fel som yttrepåverkan, vattenskada eller tappskada.  

Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket:  

(A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken.  

(A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor.   

(B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor på chassit. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter.  

(A/B) = skicket kan vara mellan A och B  

(C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt.   

Oavsett skick så är alla komponenter i mobiltelefonerna likvärdiga, fullt fungerande och har 60 dagarsgaranti. Telefonen säljes utan tillbehör, glöm därför inte att lägga till det!  

Varför köpa en begagnad iPhone hos iXpress?

Våra experter testar och betygsätter alla våra produkter efter ett helt säkert system. På det här sättet kan du känna dig trygg med ditt köp hos oss redan innan telefonen når dig. Utöver det får du alltid 60 dagars funktionsgaranti och 14 dagars öppet köp när du väljer att beställa en begagnad iPhone 8 Plus från oss. Telefonen är funktionstestad enligt konstens alla regler och den är helt fabriksåterställd. Utöver det är den olåst så du kan välja vilket abonnemang du vill och på det viset tjäna en hacka till genom att välja det perfekta valet för dig. 

Mer information
SKUiXSMAX64GBK
ModelliPhone XS MAX
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone XS MAX 64GB Svart
Your Rating