Facebook Pixel
Begagnad iPhone 8 Plus 256GB Silver

Begagnad iPhone 8 Plus 256GB Silver

Begagnad iPhone 8 Plus 256GB Röd

Begagnad iPhone 8 Plus 256GB Röd

Begagnad iPhone 8 Plus 256GB Guld

Funktionstestad & Fabriksåterställd
Olåst, fungerar på alla operatörer.
60 dagars garanti.
14-dagars Ångerrätt
Begagnad iPhone 8 Plus 256GB

Läs mer om vår gradering

Tillgänglighet: Ej i lager
SKU
i8P256GLK

Begagnad iPhone 8 Plus i lyxig guld och enorma 256GB minne

I en design helt i glas, världens populäraste kamera och det smartaste chippet en smartphone någonsin har blivit utrustad med ger dig en begagnad iPhone 8 Plus möjligheter som inte varit tillgängliga tidigare och du ger miljön en hjälp på traven.  

Retina HD-skärm

iPhone 8 Plus är utrustad med en helt ny 5,5 tums Retina HD-skärm med en True Tone-teknik som automatiskt justerar färgbalansen för att matcha omgivningens ljus. Ett stort färgomfång som gör att allt skärmen klarar av att visa blir klarare och mer levande. Dual-domain-pixlar som gör att bilden är lika tydlig oavsett vinkel du kollar från.  

Världens populäraste kamera x2

iPhone 8 Plus har inte bara en 12 MP-kameran utan en dubbelkamera en större och snabbare sensor, djupare pixlar, ett helt nytt färgfilter samt förbättrad optisk bildstabilisering både för bilder och video. Den klarar även av porträttläge och porträttljus tillskillnad från originalet iPhone 8. Kameran klarar av att spela in videor i 4K och framkameran är en 7 MP FaceTime HD-kamera med Retina Flash som kommer att ta dina selfies till en ny nivå.  

A11 Bionic gör din iPhone 8 Plus ännu bättre

A11 Bionic gör att din smartphone blir ännu snabbare och kraftfull. Chippet gör att din iPhone 8 Plus är upp till 70 procent snabbare än dess föregångare. Processorn gör även att din mobiltelefon optimerar sin batteritid bättre, gör att spel och andra appar används smidigare och grafiken blir superb.  

Övrigt

iPhone 8 Plus går att ladda trådlöst på laddningsstationer eller laddningsplattor vilket gör att du slipper ha med dig onödiga kablar när du lämnar huset. iPhone 8 Plus är vatten-, stänk- och damm beständig och uppfyller kraven för klass IP67 i enlighet med IEC-standard 60529.  

Om våra begagnade telefoner

Varje telefon har en A, B eller C klassning, läs mer om klassificering i vår graderings guide. Välj mellan olika färger och klasser i vår webbshop. Oavsett skick på mobiler, är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och har 60 dagars garanti. Telefonen säljes utan tillbehör!   

- Batteriet funktionstestat med toppbelastning kapacitet   

- Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd   

- Olåst, fungerar på alla operatörer   

- 60 dagars garanti  

Grades och skick på begagnade iPhone

När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis: 

”Begagnad iPhone 8 Plus 256GB Grade A” eller ”Begagnad iPhone 8 Plus 256GB Bra skick” 

Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användningen. Garantin gäller dock ej fel som yttrepåverkan, vattenskada eller tappskada. 

Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket: 

(A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken. 

(A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor.  

(B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor på chassit. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter. 

(A/B) = skicket kan vara mellan A och B 

(C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt.  

Oavsett skick så är alla komponenter i mobiltelefonerna likvärdiga, fullt fungerande och har 60 dagarsgaranti. Telefonen säljes utan tillbehör, glöm därför inte att lägga till det! 

Varför köpa en begagnad iPhone hos iXpress?

Våra experter testar och betygsätter alla våra produkter efter ett helt säkert system. På det här sättet kan du känna dig trygg med ditt köp hos oss redan innan telefonen når dig. Utöver det får du alltid 60 dagars funktionsgaranti och 14 dagars öppet köp när du väljer att beställa en begagnad iPhone 8 Plus från oss. Telefonen är funktionstestad enligt konstens alla regler och den är helt fabriksåterställd. Utöver det är den olåst så du kan välja vilket abonnemang du vill och på det viset tjäna en hacka till genom att välja det perfekta valet för dig. 

Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone 8 Plus 256GB Guld
Your Rating