Facebook Pixel

Begagnad iPhone 7 32GB Guld Grade B

2 199 kr
Funktionstestad & Fabriksåterställd
Olåst, fungerar på alla operatörer.
60 dagars garanti.
14-dagars Ångerrätt
Begagnad iPhone 7 32GB

Läs mer om vår gradering

Ej i lager

iPhone 7 förbättrar dramatiskt de viktigaste aspekterna av iPhone-upplevelsen. Den introducerar avancerade nya kamerasystem. Den bästa prestanda och batteritid någonsin på en iPhone. Uppslukande stereohögtalare. Den ljusaste, mest färgstarka iPhone-skärmen. Stänk och vattenbeständighet. Och den ser lika kraftfull ut som den är. Det här är iPhone 7. Denna iPhone har testats helt och är i gott skick. 

Varje telefon har en A, B eller C klassning, läs mer om klassificering nedan. Välj mellan olika färger och klasser.

Oavsett skick så är alla komponenter i mobiltelefonerna likvärdiga, fullt fungerande och har 60 dagarsgaranti. 

Telefonen sälj utan tillbehör, glöm därför inte att lägga till det nedan!

  • Batteriet funktionstestat med godkänd kapacitet.
  • Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd.
  • Olåst, fungerar på alla operatörer.
  • 60 dagars garanti.
  • Begagnad iPhone 7 32GB
  • Grade A, B & C

Grades och skick på begagnade iPhone

När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis:

”Begagnad iPhone 7 32GB Grade A” eller ”Begagnad iPhone 7 32GB Bra skick”

Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användingen. Garantin gäller dock ej fel som ytrepåverkan, vattenskada eller tappskada.

Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket:

(A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken.

(A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor. 

(B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor på chassit. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter.

(A/B) = skicket kan vara mellan A och B

(C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt. 

Begagnad iPhone 7

Man kan inte bortse från att det finns flera fördelar med att köpa en begagnad iPhone 7. För det första gör du miljön en stor tjänst genom att inte köpa en ny telefon och dessutom sparar du en hel del pengar på att köpa begagnat istället för att köpa nytt.

Hos pcxpress blir alla telefoner sålda i befintligt skick och de är inte renoverade. Det som kan ha byts ut är batteriet om den är slitet. Alla telefoner som säljs är dock funktionstestade och fabriksåterställda. Det gör att man som köpare kan känna sig helt trygg när man köper en telefon här. Det är dessutom så att man har 60 dagars funktionsgaranti samt 14 dagars öppet köp om man skulle ångra sig.

Varför köpa en begagnad iPhone 7?

Just iPhone 7 är en avancerad mobil både när det gäller teknik, utseende och mjukvara. Telefonen finns med olika minnesstorlekar och du kan själv välja beroende på om du behöver lite eller mycket lagringsplats. Du får också en stark processor och en bra kamera. Tack vare det stora RAM-minnet kan du också arbeta med flera saker och appar samtidigt i telefonen. Skärmen är dessutom 4,7 tum stor och det gör att du enkelt kan spela olika spel och det är även relativt bekvämt att läsa även längre texter.

Telefonens skick

När du köper en begagnad iPhone 7 kan du också välja om du vill sätta utseendet i fokus eller om det bara är en extremt billig telefon du är ute efter. Här graderas telefonerna efter deras utseende och skick. Telefoner i nyskick utan repor graderas med A+, och graderingen C har fler repor men de kostar å andra sida inte speciellt mycket. Alla telefoner fungerar likvärdigt och det är bara utseendet som bedöms.
Mer information
SKUi732GLMB
ModelliPhone 7
Val av skickKlass B - Bra Skick
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone 7 32GB Guld Grade B
Your Rating