Facebook Pixel

Begagnad iPhone 7 256GB Grade A/B/C

 Funktionstestad och fabriksåterställd.

 Olåst, fungerar på alla operatörer.

 60 dagars garanti.

 14-dagars Ångerrätt

 Begagnad iPhone 7 256GB

Läs vår gradering guide

Ej i lager

Begagnad iPhone 7 128GB är ett prisvärt val. Välj mellan olika färger och klasser.

Spara pengar genom att köpa en Begagnad iPhone 7 128GB! Det kan vara väldigt lönsamt att satsa på en begagnad iphone istället för en ny. Dessutom sparar du också på miljön. Vi säljer iPhone och andra toppmärken till riktigt låga priser. Varför inte köpa en billig mobiltelefon i present till någon du tycker om? Hos oss kan du handla tryggt och säkert. Varje telefon har en A, B eller C klassning, vår klassificering här. Brett sortiment med många olika modeller och färger! 

Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd. Vi lämnar 60 dagars uppstartsgaranti. Säljs endast telefon utan tillbehör.

  • Batteriet funktionstestat med godkänd kapacitet.
  • Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd.
  • Olåst, fungerar på alla operatörer.
  • 60 dagars garanti.
  • Begagnad iPhone 7 128GB
  • Grade A, B & C

Grades och skick på begagnade iPhone

När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis:

”Begagnad iPhone 7 128GB Grade A” eller ”Begagnad iPhone 7 128GB Bra skick”

Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användingen. Garantin gäller dock ej fel som ytrepåverkan, vattenskada eller tappskada.

Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket:

(A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken.

(A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor. 

(B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor på chassit. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter.

(A/B) = skicket kan vara mellan A och B

(C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt. 

Fördelar med att köpa en begagnad iphone 7

Det finns flera fördelar med att köpa en begagnad iPhone 7. För det första kan man spara en hel del pengar på att köpa en begagnad telefon. En ny telefon kostar väldigt mycket pengar och ibland tillåter inte ekonomin att man köper en ny telefon. Genom att köpa en begagnad telefon hos pcxpress kan du få en bra och funktionstestad telefon till ett bra pris och dessutom har du möjlighet att ångra dig inom 14 dagar efter det att du har fått hem telefonen.

Gör miljön en tjänst

Genom att köpa en begagnad mobiltelefon kan du också göra miljön en stor tjänst. Hos oss renoveras inte telefonen mer än nödvändigt och de flesta av telefonerna som säljs består av originaldelar. Batteriet i telefonerna är dock en del som slits mycket och därför byts det ofta ut innan telefonen säljs. Men genom att inte byta ut saker i onödan behöver inte nya delar tillverkas och gamla kastas om de fortfarande fungerar.

Telefonen är återställd och olåst

En annan fördel med att köpa en begagnad iphone 7 hos pcxpress är att alla telefoner är fabriksåterställda när de säljs. Det gör att du inte behöver tänka på att telefonen ska återställas eller liknande när den kommer hem. Om du vill kunna använda vilka simkort eller abonnemang du vill i telefonen kan det också vara skönt att veta att alla telefoner hos pcxpress är olåsta när de säljs. Alla operatörer fungerar alltså i telefonen.

Garanti

När du väljer att köpa en begagnad iphone 7 hos pcxpress får du också en garanti. Garantin är alltid 60 dagar och den börjar gälla från det att du fått hem din telefon. Garantin gäller dock inte för repor och liknande som funnits vid telefonens leverans utan det är just en funktionsgaranti.

Mer information
SKUi7256GBKM
ModelliPhone 7
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone 7 256GB Grade A/B/C
Your Rating