Facebook Pixel

Begagnad iPhone 6S Plus 32GB Grade A/B/C

 • Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd.
 • Olåst, fungerar på alla operatörer.
 • 60 dagars garanti.
 • Begagnad iPhone 6S plus 32GB
 • Grade A, B & C
 • Läs vår gradering guide
Ej i lager

Varje telefon har en A, B eller C klassning, läs mer om klassificering nedan. Välj mellan olika färger och klasser.

Oavsett skick så är alla komponenter i mobiltelefonen fullt fungerande och har 60 dagarsgaranti. 

Telefonen sälj utan tillbehör, glöm därför inte att lägga till det nedan!

 • Batteriet är funktionstestat med Apples mjukvara och har godkänt kapacitet.
 • Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd.
 • Olåst, fungerar på alla operatörer.
 • 60 dagars garanti.
 • Begagnad iPhone 6S Plus 32GB
 • Välj mellan Grade A, B & C
 • Bra kamera

Grades och skick på begagnade iPhone

När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis:

”Begagnad iPhone 6S plus 32GB Grade A” eller ”Begagnad iPhone 6S Plus 32GB Bra skick”

Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användingen. Garantin gäller dock ej fel som ytrepåverkan, vattenskada eller tappskada.

Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket:

(A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken.

(A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor. 

(B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor på chassit. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter.

(A/B) = skicket kan vara mellan A och B

(C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt. 

Begagnad iPhone 6S plus 64GB en prisvärd alternativ med stor skärm och bra kamera. Välj mellan olika färger och klasser.

Om man söker efter en av de lite mer populära och större modellerna av iPhone är det iPhone 6S Plus 64GB man bör leta efter. Här får man nämligen ett mycket stort utrymme att lagra bilder, musik och annat på. Bilderna gör sig extra bra på den större skärmen som förutom att vara reptålig, också är känslig för tryck. Det gör att man enkelt kan trycka lite hårdare på en ikon och få upp smarta snabbmenyer för det programmet eller den mappen. Förutom en smart skärm är chassit i aluminium vilket gör telefonen mer stöttålig än sina föregångare.

Trots att skärmen är stor kan man inte klaga på telefonens batteritid. Processorns höga kapacitet gör att krävande program och spel inte stjäl prestanda i onödan. En annan fördel är att iPhone 6S Plus 64GB har en kamera både på fram- och baksidan. Båda kamerorna tar bra bilder som inte blir pixliga, vilket innebär att du både kan ta bilder på dig själv och på allt som finns framför dig.

Om du är en person som gillar att ha det allra senaste är telefonen också förberedd för att kunna ta del av de allra senaste uppdateringarna av operativsystemet och de flesta apparna. Medföljer på telefonen gör alltid den senaste versionen av iOS.

Varför handla begagnat?

Det finns flera anledningar till att du bör köpa en begagnad iPhone 6S Plus 64GB. För det första gör du miljön en tjänst när du återbrukar. För det andra gör du också din plånbok en enorm tjänst. Genom att köpa en helt återställd och testad mobil från oss på pcxpress kan du spara flera tusenlappar. Du får dessutom upp till 60 dagars garanti och support efter köpet om det trots allt är något som inte riktigt är som det ska med din telefon.

Mer information
SKUi6SP32GBKM
ModelliPhone SE
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone 6S Plus 32GB Grade A/B/C
Your Rating