Facebook Pixel

Begagnad iPhone 6S Plus 16GB Grade A/B/C

 • Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd.
 • Olåst, fungerar på alla operatörer.
 • 60 dagars garanti.
 • Begagnad iPhone 6S plus 16GB
 • Grade A, B & C
 • Läs vår gradering guide
Ej i lager

Varje telefon har en A, B eller C klassning, läs mer om klassificering nedan. Välj mellan olika färger och klasser.

Oavsett skick så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och har 60 dagarsgaranti. 

Telefonen sälj utan tillbehör, glöm därför inte att lägga till det nedan!

 • Batteriet funktionstestat med godkänd kapacitet.
 • Telefonen är funktionstestad och fabriksåterställd.
 • Olåst, fungerar på alla operatörer.
 • 60 dagars garanti.
 • Begagnad iPhone 6S Plus 64GB
 • Grade A, B & C
 • Bra kamera

Grades och skick på begagnade iPhone

När du letar bland vårt sortiment ser du att de begagnade mobiltelefonerna har Grades, exempelvis:

”Begagnad iPhone 6S plus 16GB Grade A” eller ”Begagnad iPhone 6S Plus 16GB Bra skick”

Detta är en allmänt vedertagen mobilklassificering för begagnade mobiltelefoners kosmetiska skick. Oavsett klass så är alla komponenter i mobiltelefonerna fullt fungerande och genomgått tester av vår tekniker, detta gäller även batteriet. Man får även en funktionsgaranti när man köper en mobiltelefon som täcker dolda eller plötsliga fel som kan dyka upp under användingen. Garantin gäller dock ej fel som ytrepåverkan, vattenskada eller tappskada.

Här kommer en redogörelse på det kosmetiska skicket:

(A+) = Nyskick, absolut toppskick, inga repor, inga, bucklor, inga märken.

(A) = Väldigt Bra skick, Tecken på minimal användning, inga bucklor, kan finnas några obetydliga repor. 

(B) = Bra skick, Ett skick de flesta är nöjda med. Kan finnas några märken eller några repor på chassit. De är snygga i allmänhet och har fullt fungerande komponenter.

(A/B) = skicket kan vara mellan A och B

(C) = Använt skick, finns flera repor på skärm och chassit. Denna klass sätts på begagnade mobiltelefoner med tecken på normal, daglig användning. Produkten är fullt testad och fungerar utmärkt. 

Begagnad iPhone 6S plus 16GB, billig telefon med stor skärm och bra kamera. 

Telefonen iPhone 6S plus 16GB har blivit en av de mer omtyckta modellerna. Den har ett stort lagringsutrymme, en reptålig skärm och den är dessutom snygg att titta på. Telefonen har en bra batteritid trots att den används till mer krävande appar och den snabba processorn gör att du slipper tänka på att den kan haka upp sig när du spelar, ringer, tar bilder eller något annat. iPhone 6S plus 16GB har också en bra kamera på både framsidan och baksidan vilket gör att du både kan ta bra bilder på andra och på dig själv. Man ska inte heller missa att den här modellen fått en ännu större skärm än sina föregångare och hela chassit är tillverkat av aluminium vilket gör telefonen extra hållbar mot stötar, repor och annat. Det som dessutom är än mer speciellt är att telefonens skärm känner av om användaren trycker hårt eller löst på den. Det är till exempel användbart för att enkelt kunna få fram snabbmenyer.

Telefonen har operativsystemet iOS och det finns möjlighet att uppdatera den för att den ska kunna använda alla de senaste apparna.

Det finns flera anledningar till att köpa en begagnad iPhone 6S plus 16GB. För det första sparar du en hel del pengar jämfört mot att köpa en ny telefon. Du gör också miljön en stor tjänst eftersom du återbrukar det någon annan inte längre har användning av. Det är dessutom en bra möjlighet att kunna testa ett nytt operativsystem eller liknande. Hos oss på Pcxpress kan du alltid känna dig trygg när du köper en begagnad telefon. Vi testar alltid alla telefoner och ser till att de är fullständigt återställda innan de säljs. Du får dessutom också support efter ditt köp om du av någon anledning skulle känna dig osäker på din telefon.

Mer information
SKUi6SP16GBKM
ModelliPhone 7 Plus
Write Your Own Review
Du recenserar:Begagnad iPhone 6S Plus 16GB Grade A/B/C
Your Rating