Facebook Pixel

Batteri för iPhone 4S

199 kr
Batteri till iPhone 4S
Ej i lager

Batteri till iPhone 4S

När batteriet i en iPhone 4S åldras blir batteritiden frustrerande kort. Detta kan du själv åtgärda med ett ersättningsbatteri som detta. Det tredjepartstillverkade batteriet till iPhone 4S håller samma höga standard som originalbatteriet, och kommer alltså att bibehålla telefonens prestanda trots det låga priset.

Byt batteriet själv

Instruktioner för att byta batteriet kan du hitta online och all utrustning du behöver kan du hitta här hos oss. Fördelarna med att utföra bytet själv är att du har full kontroll över processen, inte behöver vänta länge på reparationen och heller inte behöver lämna ifrån dig telefonen till en reparatör för batteribytet.

Kort leveranstid

Vi vill att våra kunder ska kunna få sina telefoner i toppskick igen så snabbt som möjligt och därför
är det viktigt för oss att erbjuda korta leveranstider. Därigenom kan din telefons batteritid vara som när den var ny, samma dag som du får batteriet.

Produktkvalitet

Dessa batterier testas noggrant för att både tillverkare, återförsäljare och kunder ska vara nöjda med produktens kvalitet. Eftersom de testas noga har de en mycket låg reklamationsgrad och samma hållbarhet som originalbatteriet i din iPhone 4S
Mer information
SKURVI4SBAT
ModelliPhone 4S
Write Your Own Review
Du recenserar:Batteri för iPhone 4S
Your Rating